Nu toate suntem făcute pentru a ne juca cu copiii…

… Dar asta nu înseamnă că trebuie să ne oprim din a încerca. Pentru mine nu vine mereu natural așezatul ăsta pe covor și start joc. Am o sută de mii de chestii de făcut și nu știu cum se face că inspirația și soluțiile vin fix atunci când Sofi sau Noah mă strigă la joacă.

Alteori ne punem să construim ceva împreună pe podea și brusc văd praful ăla de sub canapea. Sau o șosetă care nu e la locul ei. Păi mai credeți dumneavoastră că îmi stă mie capul la castelul Lanternei (prințesa imaginară a Sofiei)? Nici gând.

V-am povestit toate astea ca să nu vă simțiți vinovate atunci când pur și simplu n-aveți chef. Nu toate mamele abia așteaptă să vorbească păpușile între ele sau să facă curse de mașini. Și asta e în regulă, pentru că există și câteva soluții.

→Aș putea să spun că una din soluții e să aveți doi copii, ăsta micu e clar mult mai fascinat de ce face Sofia decât de mine. Dar nu prea ai o garanție că așa va fi și atunci e posibil să te joci la dublu în loc să scapi.

→O menajeră care să țină casa lună. Hahaha. Eventual și un cont în bancă plin și sigur am rezolvat.

→Un tată implicat. Aici nu glumesc. E important și pentru relația lor dar mai ales pentru perioada voastră de respiro. Și nu, faptul că el merge la muncă și voi „stați” acasă ” nu e o scuză.

Era haos și o gălăgie infernală  dar erau cu zâmbetele până la urechi și asta e tot ce contează. 

💯 Iar cea mai bună soluție este să veniți într-o comunitate de părinți care asta caută, soluții și sfaturi despre cum să ne conectăm cu cei mici. Pe 16 Martie ne strângem la Sheraton București, într-o dimineață de sâmbătă, de la ora 10 pana la 18, să învățăm de la cel mai bun specialist pe acest subiect – Larry Cohen.

Dr. Lawrence Cohen este unul din cei mai îndrăgiți specialiști în jocul terapeutic, fiind primul psiholog din lume care l-a făcut accesibil părinților. De asemenea, este co-autor al multor cărți despre prieteniile copiilor, despre bullying si hârjoană.

Bilete mai puteți găsi încă AICI, dar vă spun că se dau destul de repede. Conferința va fi bilingvă și în sală, dar și online, așa că nu aveți nici o scuză, fie că sunteți din București sau nu.

Vă las la sfârșit un video de la Larry și sper să ne vedem în număr cât mai mare la eveniment.

 

Dacă ți-am adus un zâmbet pe buze, o emoție în suflet sau o informație valoroasă, te rog să îmi dai de veste. Pagina de FB este aici: Amina Tomescu-BLOG

Un LIKE&SHARE ajuta mereu.
fb-share-icon0
Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii primul care afla!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

⬇️Ești ceea ce faci acum, nu ceea ce spui că vei face. ⬇️

Instagram980
%d blogeri au apreciat: