O plajă pustie pentru mame. Aveți?

Nu știu ce sa va zic despre articolul din seara aceasta, serios. Probabil ca urmează sa ma plâng foarte mult iar dumneavoastră sa îmi spuneți ca nu doar viata mea e lipsita de sclipici în perioada asta. 😂

E pur și simplu una din acele zile în care nu doar ca ma simt cea mai nașpa mama din lume, dar cred ca sunt aproape de a câștiga un nou record de oboseala sau ceva.

Am construit un fel de mall din cutii de pantofi, am făcut trei feluri de mâncare, am pus și ridicat masa de 7 ori (pentru ca la prânz s-au gândit ca e groaznic pilaful și mai bine mănâncă supa, ce efort pe ei), am scos o mașină de rufe și cam atât. N-am făcut nimic demn de un super erou dar va jur, nu mai am chef de nimic.

Lucian are cea mai aglomerata săptămâna din câte au fost anul asta, mama lucrează cu libere în weekend deci ciuciu ajutor. Eu am 10210 de proiecte și deadline-uri și nu pot sa mișc un deget.

Când veți citi articolul asta probabil ca ăștia mici dorm deja, dar vă spun:

Eu voi mai fi în viata doar dacă nu mai aud „Mamiii, ce ne mai jucaaamm??”.

Și cineva sa aducă primăvara odată ca vremea asta e sub orice critica. După ce ne-a momit doua zile cu soare și cald, astăzi am intrat din nou în polul nord.

Nu mai vreau!

Ne citim mâine, după niște liniște și un pahar mare de vin. 🙄

Dacă ți-am adus un zâmbet pe buze, o emoție în suflet sau o informație valoroasă, te rog să îmi dai de veste. Pagina de FB este aici: Amina Tomescu-BLOG

Un LIKE&SHARE ajuta mereu.
fb-share-icon0
Spread the love
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

3 thoughts on “O plajă pustie pentru mame. Aveți?

 1. De ce nu i duci la o gradinita particulara? Acolo este deschis si in timpul vacantelor si scapi de grija jucatului cu ei. Eu am ales aceasta varianta, sunt foarte multumita, fetita cea mica merge 10 din 12 luni , iar cea mare merge la un after particular si acesta fiind deschis si in vacante . Este adevarat ca dau 2200 de lei lunar pentru amandoua dar sincer iti spun ca merita. Daca nu, cine alege varianta de a sta cu ei in vacante acasa inseamna ca asta si doreste, si i face placere, si atunci lamentarea nu si are rostul. Sau o fi din cauze financiare…

  1. Doar pentru ca am o zi grea și aleg sa scriu despre asta pentru ca eu cred ca ajuta sa citești ca nu peste tot e doar roz și sclipici, nu înseamnă că aș alege sa îmi țin copiii departe 10 luni din 12. Sofia nu merge la after anul acesta pentru ca încă vreau sa mai petrec timp cu ea cât de mult pot iar școlile și grădinițele private nu sunt o opțiune pentru noi. Și nu din motive financiare.

   Uite, o lecție importanta pe care vreau sa o învețe copiii mei e sa fie buni cu cei din jur. Indiferent dacă ei sunt rai sau nu. Sa ai o zi buna

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii primul care afla!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

⬇️Ești ceea ce faci acum, nu ceea ce spui că vei face. ⬇️

Instagram980
%d blogeri au apreciat: