Cele mai importante 5 lucruri pe care orice mamă ar trebui să le știe.

Liniștea din casa.

Ești în bucătărie și pregătești ceva de mâncare sau te speli pe dinți în baie. Știi ca au trecut mai mult de 5 minute în care nimeni nu te-a strigat și simți deja fiorul rece al liniștii ce s-a așternut. Da, pentru ca orice mama știe ca o casa în care s-a așternut liniștea este doar după ora de culcare. În rest, cineva mic deobicei îți pregătește ceva mare.

Mâncarea copilului

Ai gătit un super prânz și abia aștepți sa îl pui în fata copilului? Și când îl vede e și el super entuziasmat? Nu, nu, nu. Nu te bucura prea repede. De cele mai multe ori magia dispare după prima lingura, asta dacă te numeri printre norocoasele care au copii dispuși măcar sa guste. Noah acum îl are pe „ptiuu, nu pașeee asta”..

Mâncarea ta

Gata, asta e momentul. Copilul construiește ceva pe covor sau desenează liniștit la măsuță lui. Știi ca asta e momentul sa te așezi și tu sa mănânci ceva, orice. Sigur ai timp măcar de câteva linguri de supa. Dar ce crezi? Fix când duci prima lingura spre gura se aude:

Mamiii, fac pipii
Mamiii, mi-e seteee.
Mamiii, vreau orice doar ca să nu mănânci liniștită.

Sexul în cuplu

Hai ca nu e chiar asa greu. Se poate întâmpla mai des decât ați visa. Asta dacă reușiți sa treceți de primele 5 minute de preludiu fără ca cineva mic sa ceara suzeta, lapte, sau pur și simplu sa își activeze senzorul de mami e cu tati acum. 😂

Copilul meu vorbește.

Nu-i asa ca ai visat mereu la primul cuvânt? Și apoi abia ai așteptat sa auzi prima propoziție? Aha, ai grija ce îți dorești. Totul e fain și frumos pana într-o zi când copilul zice cu voce tare în benzinarie:

„Mami, dar ce grasss e domnuuul asta”

Domn care sta la 2 pași de voi. Și care e doar gras, nu și surd.

Dacă ți-am adus un zâmbet pe buze, o emoție în suflet sau o informație valoroasă, te rog să îmi dai de veste. Pagina de FB este aici: Amina Tomescu-BLOG

Un LIKE&SHARE ajuta mereu.
fb-share-icon0
Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii primul care afla!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

⬇️Ești ceea ce faci acum, nu ceea ce spui că vei face. ⬇️

Instagram980
%d blogeri au apreciat: