Dacă ai putea să îți pui o dorință, orice dorință, care ar fi ea?

A fost odată un țăran care a prins peștișorul de aur. Peștișorul ii spun:

-Tarane, te rog, nu ma omorî. Uite, îți îndeplinesc trei dorințe.

La care țăranul ia un par și îl loveste:

-Pe cine faci ma tu țăran?

Lăsând gluma la o parte, nu știu cum se vede viata asta de online de pe canapeaua dumneavoastră, dar va spun ca din a mea începe sa se vadă tot mai trist.
Oamenii sunt tot mai supărați, mai plini de cearta și de energie care te stoarce din doar trei cuvinte citite. Profund nefericiți și nemulțumiți.

Și nu îmi spuneți ca viata e grea, salarii mici, școli proaste sau mai știu eu ce. Nu e om pe lumea asta fără probleme, chiar și milionarii, va spun. Asa ca în loc sa ne plângem de mila pentru tot ce nu avem, mai bine facem pași în direcția potrivita.

Dacă ai putea să îți pui o dorință, una care sigur s-ar îndeplini, care ar fi ea?

Evident ca peștișorul de aur nu exista, dar răspunsul o să vă ajute pe voi sa vedeți ce va lipsește cu adevărat iar în funcție de asta sa schimbați sau sa lucrați în direcția aceia.

Mai mulți bani?
O relație mai fericita?
O casă nouă?
Un job nou?
Să deschizi un bussines?

Toate astea se pot face dacă vă doriți cu adevărat. Eu văd pe pielea mea că atunci când vreau ceva cu adevărat parca tot universul lucrează în direcția aia. Asta nu însemna că stau în vârful patului, cu degetul sus-jos pe Facebook și zic „Dă, Doamne, și mie”, ca Dumnezeu îmi da, dar nu îmi baga și în sac.

Mi-am plâns și eu de mila o zi, doua, trei și gata. Mi-am dat un șut în fund și am luat-o de la capăt, cu pixul și hartia în mana.

Și ca să nu spuneți ca nu joc cinstit,va răspund și eu la întrebare. În momentul asta singurul lucru pe care mi-l doresc este siguranță financiara. Și prin asta nu înțeleg saci de bani, ci pur și simplu relaxare. Dacă acum aveți un job stabil, plătit ok, și va trece prin cap sa deschideți orice fel de afacere în România, zic sa va gândiți de 100 de ori înainte. Pentru ca în primul rand oamenii încă nu au cultura produselor de calitate, care nu au cum niciodată sa fie ieftine. Statul dacă poate sa îți ia și ultimul leu din profit, ți-l ia.

Și nu ma înțelegeți greșit, câștigăm suficient. Dar nu am un venit de X lei care intra în cont pe 1 ale lunii. Iar plățile trebuie făcute ca nu te așteaptă nici naiba.

De asta zic ca pentru mine acum, cu doi copii minunați și o căsnicie mai mult decât fericita, o casa noua în care ne mutam în curand, asta e singurul lucru care simt ca îmi lipsește. Și ce fac? Lucrez în sensul asta, nu intru în detalii pentru ca nu asta e scopul, dar cu siguranță nu stau cu fundul în sus pe canapea.

Deci, voi ce v-ați dori acum?

Un LIKE&SHARE ajuta mereu.
fb-share-icon0
Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii primul care afla!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

⬇️Ești ceea ce faci acum, nu ceea ce spui că vei face. ⬇️

Instagram980
%d blogeri au apreciat: