O excursie la acvariul din Lisabona.

Vă povesteam zilele trecute pe Instagram despre viața asta de Blogger și cum de multe ori ce ajunge la dumneavoastră este doar o mică parte din munca din spate. Dar nu același lucru se aplică pentru copiii de bloggeri, care sar în sus de fericire când ajunge curierul la ușă.

Sofia știe precis ca urmează o surpriza iar apoi sigur sigur pornim împreună în aventuri neștiute.

Așa s-a întâmplat și zilele trecute când Sofia știa că așteptăm o surpriză de la prietenii noștri de la Danonino cu care ne-am distrat de minune explorând spațiul în decembrie. De data asta au pornit o nouă campanie de magneței pe care cei mici îi pot colecționa și alături de care pot descoperi lumea mărilor și oceanelor folosind realitatea virtuala, ca parte din campania „Spune DA” lansată de Danonino în 2016, având ca prioritate promovarea unei creșteri armonioase a copiilor bazată pe autonomie, educație, încredere.

Iar astfel de campanii sunt material didactic extraordinar pentru noi, părinții. Pentru că ne scot din lumea de oameni mari și ne așează la joacă. Și știți bine doar că cea mai bună armă pe care o are un părinte este timpul petrecut printre jocuri. Și cum lumea asta în care îi creștem acum nu mai este de mult cu cheia de gât, astfel de jocuri cum sunt cele gândite de Danonino îmbină distracția cu partea educativă a tehnologie. Iar ăsta este un capitol la care noi, părinții, avem de lucrat cel mai mult. Să înțelegem că trebuie să le prezentăm copiilor partea utilă și interesantă și să îi ținem departe de pericole.

Știu, sună complicat, dar în realitate e foarte simplu să facem asta. La orice produs Danonino cumpărat primiți un magnetel pe care îl scanați folosind aplicația Shazam așa cum am făcut și noi în video-ul de mai jos. Dino vă povestește în stilul caracteristic despre viețuitoarele din mări și oceane. Nouă ne-a căzut de data asta căluțul de mare, iar Sofia s-a distrat teribil când a aflat că la ei tăticii sunt cei care rămân „gravizi”.

Câștigă o excursie în Lisabona

Și dacă vreți cu adevărat să îi vedeți cu ochii voștri în cel mai mare acvariu din Europa, aflați că cei de la Danonino au pus la bătaie o excursie în Lisabona. Și ce m-aș bucura ca cineva de aici de pe blog să câștige. Ce trebuie să faceți voi este să cumpărați oricare două produse Danonino și să înregistrați bonul fiscal urmărind instrucțiunile de pe site-ul de concurs – http://promotie.danonino.ro/.  

Mie mi se pare că pe copii de tehnologie nu îi putem feri la infinit dar putem să le arătăm încă de mici moduri interesante și educative prin care pot să o folosească. Iar realitatea virtuală prezentată astfel de Dino e un mod foarte potrivit, zic eu, de a îi împrieteni pe copii cu tehnologia. Plus că vă zic, unele lucruri aflate după scanarea magneteilor nici eu nu le știam, așa că ne-am distrat împreună.

Dacă ți-am adus un zâmbet pe buze, o emoție în suflet sau o informație valoroasă, te rog să îmi dai de veste. Pagina de FB este aici: Amina Tomescu-BLOG

Un LIKE&SHARE ajuta mereu.
fb-share-icon0
Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii primul care afla!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

⬇️Ești ceea ce faci acum, nu ceea ce spui că vei face. ⬇️

Instagram980
%d blogeri au apreciat: