Câte poți face cu doi copii?

Când am ajuns acasă după o lună petrecută în spital nu îmi doream altceva decât să dorm în patul meu și să reușesc să mă apuc din nou de sport pentru că durerile au revenit mai crunte ca înainte. Dormitul prost și stresul și-au spus cuvantul. Ce dorințe aveam și eu!

Din prima zi în care am ajuns am început să pregătesc saci de lucruri și să ordonez totul pentru că urma să ne mutăm în curând. Soacra mea era încă la noi așa că timp și ajutor aveam destul. Mereu am zis că pot să fac sport mai ușor când copiii sunt la școală, respectiv creșă. Să merg dimineața în liniște și să am ora mea de relaxare.

Nu am reușit să ajung, am găsit mereu scuze peste scuze. Trebuie să strâng hainele, trebuie să spal pe jos, ce fac cu programul copiilor?

Ei, când soacra a plecat și am ramas singură cu copiii am zis că nu o să reușesc niciodată. Nici să mă mut, nici să mă întorc la orele mele de sport. Dar știți și voi că noi, mamele, atunci când ne dorim ceva cu adevărat, facem să se întâmple.

Uite ca am reușit cumva, să terminam de zugrăvit, montat parchet și mutat lucruri dintr-o parte în alta și tot ce mai înseamnă mutarea, cu doi copii și fără nici un ajutor. Și atunci nu-i așa că aș fi reușit să ajung și la ora mea de sport dacă aș fi avut motivație suficientă?

Fix asta se întâmplă de fiecare dată când spunem că nu putem. Știți, mama avea o vorbă, nu există nu pot, doar nu vreau. Așa că las aici scris că lunea viitoare fie ce o fi eu o să fiu în studio la Victoria pe saltea!

Cea mai mare motivație pentru mine sunt durerile de spate care nu trec cu altceva, decât prin mișcare. Și când mai văd și fete faine, cum este Anca Bucur, care participă la ediția 2019 Miss Fitness Univers, nu am cum să nu o susțin până la Miami! Intrați pe pagina ei AICI, sau a partenerilor ei, Herbalife, ca să aflați mai multe detalii.

Voi ce ați vrea să schimbați în programul vostru și de unde credeți că ar putea veni motivația?

PS: iar pentru imaginile superbe care mereu ma fac sa îmi fie dor de mișcare trebuie sa ii mulțumesc Alinei Dobrovolschi. Face magie prin lentila camerei, mergeți sa vedeți AICI.

Un LIKE&SHARE ajuta mereu.
fb-share-icon0
Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii primul care afla!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

⬇️Ești ceea ce faci acum, nu ceea ce spui că vei face. ⬇️

Instagram980
%d blogeri au apreciat: