Ce simți după ce nu îți vezi copilul o lună.

Dacă e ceva ce nu putem controla, acela e timpul. Timpul pe care îl avem de petrecut în tihnă, cu cei dragi, timp pentru copilăria copiilor noștri. Ne uităm la ăștia mici și vedem cum parcă ne fug de sub ochi. Nu de puține ori m-am surprins privind-o pe Sofia și întrebându-mă când a crescut așa mare?

Ieri parcă îi arătăm culorile și mă bucurăm de vorba ei stâlcită și azi spunem povești elaborate despre lume și ce ni se întâmplă. Vorbesc cu ea la fel cum vorbesc cu orice prietenă, ne sfătuim, ne povestim una alteia ziua pe care am avut-o și ne certăm tot așa, ca două prietene. Specialiștii în pareting sigur n-ar fi foarte încântați, dar eu cred că e important să fie naturali și mai puțin scorțoși. Și nici nu cred că ar funcționa altceva, mai ales când copilul vine acasă și îți spune că place un băiat. Șoc și groază.

Dar pe departe cel mai mare șoc l-am avut cu mezinul. În luna de zile cât am stat în spital cu Sofia nu l-am văzut absolut deloc. Pe el îmi era teamă să îl aduc acolo, iar Sofia avea nevoie de mine mai mult ca oricând, nu puteam pleca. Eram cu sufletul în mii de bucăți. Când am ajuns în sfârșit acasă, era ora prânzului și el dormea. Îmi amintesc cum m-am dus în camera și mă minunăm de transformarea lui în doar o lună.

Se înălțase, avea fizionomia schimbată, degetele mai lungi, buzele mai cărnoase. L-am luat în brațe și l-am ținut așa până când s-a trezit. Că să înțelegeți șocul meu, eu când am plecat de acasă el spunea cam 10 cuvinte toate. Acum vorbea în propoziții lungi, explicații complicate și mult “da’ de ce?” . Înflorise într-o luna atât de mult, că parcă nici nu îl recunoșteam. Doar mirosul mai era la fel și pielea de pui nou. Cred că și el a simțit la fel despre mine, l-am văzut de multe ori cum se oprea să mă privească sau să mă studieze. O lună e mult pentru oricine, dar mai ales pentru o mamă și puiul ei.

V-am povestit toate astea la invitația celor de la Profi, care odată cu deschiderea celui de-al 1000 lea magazin din țară, m-au rugat să va povestesc despre campanie pe care au gândit-o pentru copiii noștri. DE 1 IUNIE la PROFI infloresc premiile pentru copii. Ei spun că cei mici care le trec pragul cresc odată cu ei, așa că s-au gândit să îi premieze pe cei norocoși dintre ei în perioada 01.06-10.06. Au o grămadă de vochere pentru cumpărături în magazinele Profi și trotinete puse la bătaie, numai bune de distracție pentru vara această, dar mai multe puteți află de pe site-ul lor, aici .

Voi când v-ați “minunat” ultima oară de copii?

Un LIKE&SHARE ajuta mereu.
fb-share-icon0
Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii primul care afla!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

⬇️Ești ceea ce faci acum, nu ceea ce spui că vei face. ⬇️

Instagram980
%d blogeri au apreciat: