Sarcina și kilogramele în plus. Cum scăpam de ele?

 La prima sarcină, cu Sofia, arătam ca o gazelă. Până în luna 7-8 puteam să păcălesc pe oricine cu o bluză mai largă. Am reținut în schimb nițică apă, dar pe care am lăsat-o toată când am ieșit pe porțile spitalului.

 Dar stați puțin, nu vreau să vă bag în depresie, doar există o karma pentru orice. La a două sarcină, cu Noah, am luat lejer 20 kilograme fără mare efort. Câteva le-am pierdut la naștere, dar 2 ani mai târziu încă mai port din ele cu mine. E adevărat că la prima sarcină aveam 20 de ani, corpul tânăr și material genetic bun, dar asta nu ține la infinit.

 Bun, le avem, mai multe sau mai puține, dar ce e de făcut cu ele? Există o singură rețetă valabilă pentru toată lumea, să nu credeți că înfometarea sau mai știu eu ce dietă cu pește luni de zile vă face altceva decât să vă dea tot organismul peste cap. Nu zic că nu veți slăbi pe moment, dar la fel de repede vor veni la loc.

30% sport

70% alimentație echilibrată

100% motivație

 Dacă aveți procentele astea în minte, e imposibil să nu reușiți. Cel mai greu lucru pentru mine a fost partea cu alimentația. Sunt o pofticioasă înnăscută, iubesc sucurile și dulciurile. Dar zaharuul e un drog defapt, și ca orice altul, atunci când renunțăm la el avem nevoie de o perioadă de sevraj. După două săptămâni fără cele de mai sus, hai trei, veți simți și zahărul din pâine. Ce am mai făcut a fost să mă așez de fiecare dată la masă alături de copii. Deobicei le puneam lor mâncarea în farfurii iar eu îmi făceam din treburi cât timp ei stăteau liniștiți la masă. Acum știu când e ora lor de mâncare și fără ceas, mă anunță burta. )

 Sportul atunci cade pe locul doi, prin el ajutăm organismul și musculatura să își amintească cum ar trebui să fie ea defapt. Pentru mine pilatesul a fost soluția, m-a scăpat de durerile de spate, dar voi puteți găsi orice formă de mișcare vi se potrivește.

 Cea mai grea parte este defapt motivația, iar asta trebuie să vină din voi. Puteți să răspundeți la trei întrebări simple?

 De ce vreau să slăbesc?

 Cât vreau să slăbesc?

 Cum vreau să slăbesc?

 Eu am vrut să o fac pentru mine, ca să mă simt bine în pielea mea și să fiu un model pentru Sofia, 10kg mai puțin ar fi ideal, mă mulțumesc și cu 8. Am vrut mereu să slăbesc ușor și sigur, personal nu cred în frumusețea obținută peste noapte, lucrurile bune se fac în timp. Uitați toate țipele photoshopate de pe internet și porniți în lupta voastră, nu a lor.

 Ce poate să mai ajute este să spuneți în gura mare ce aveți de gând. În primul rând susținerea familiei și a celor din jur e foarte importantă, iar apoi cine știe, poate mai atrageți pe cineva cu voi în horă.

 Exact asta face și Anca Bucur, în drumul ei spre Miss fitness Univers 2019 prin campanie #letsdoitmama. Împreună cu Herbalife ne îndeamnă să ne mișcăm din confortul fotoliului și să coborâm pe saltea, să ne uităm mai bine la ce așezăm în farfurie și să fim fericite cu noi. Știți cum se spune: “minte sănătoasă în corp sanatos”. Când te uiți în oglindă și ești fericită cu ce vezi, când ești așa cum îți place și te iubești, când ajungi acolo unde ți-ai propus păstrând sănătatea corpului, totul se învârte perfect.

Un LIKE&SHARE ajuta mereu.
fb-share-icon0
Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii primul care afla!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

⬇️Ești ceea ce faci acum, nu ceea ce spui că vei face. ⬇️

Instagram980
%d blogeri au apreciat: