Papanași pentru copii, cu zahar sau fără.

Eu de cele mai multe ori  ma apuc de gatit în weekend, defapt în unele weekenduri, când ma simt asa mai curajoasa. Dar rețetă asta de papanași e buna de gatit și dimineața devreme înainte sa plece la școală, și cu cinci minute înainte de a veni musafiri neanunțati.

Tin loc de cina dacă ii mâncați doar cu smântână, dacă puneți și gem sau dulceață sunt dejunul perfect.

Aveți nevoie de:

500 g brânză de vaci
4 ouă
4 linguri făină
1 linguriță praf de copt
1/2 linguriță sare
2 lingurițe zahăr (merge și fără pentru copii mai mici)

Într-un bol batem ouăle bine, adăugăm branza de vaci, sarea, faina și praful de copt (dacă folosiți și zahar, tot acum îl adăugați). Le amestecam bine bine.

Turnați compotizita în forme de brioșe, eu am unele din silicon, cumpărate acum ceva timp din DM dar se găsesc mai peste tot.

Apoi la cuptor pentru 20 de minute, la 220 de grade. Au ieșit cam 15 mini papanași delicioși.

Pofta bună! Dacă ii încercați sa îmi trimiteți poze!

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii primul care afla!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

%d blogeri au apreciat: