Îți place să pleci frumoasă din salon? Dar nu mai bine pleci și sănătoasă ?

Știți, după o zi de calvar în care mi a fost extrem de rău, am zis ca merit sa merg sa ma răsfăț puțin.

Nu îmi place deloc sa merg în saloane, nu sunt genul de femeie care sa găsească plăcere în a petrece ore în șir pe scaunul coafeze, dar de ce sa mint, îmi place rezultatul. La par e dificil, merg de 9 ani în același loc, o singura persoana știe cum sa îl manevreze și sa ii păstreze linia clasica.

V-am povestit toate astea ca să înțelegi că sunt un om foarte fidel când vine vorba de locuri și oamenii în care am încredere.

Aceiași poveste și la sprance. Ani de zile am mers la aceiași doamna care lucra într un mic salon în cartierul în care am copilărit. Dar acum e mult prea departe pentru mine și nu reușeam niciodată sa ajung. Între timp am mai descoperit persoane care reușeau sa le dea de cap, dar de fiecare data am pățit la fel, se muta în locații prea depărtate pentru mine.

Acum însă mă simt super norocoasa pentru ca am găsit-o pe Stefi, pe care o puteți găsi și voi la Beauty Relax. Nu doar ca îmi păstrează forma lor naturala și are mare grija sa fie totul perfect, dar lucrează și cu ceara igienica.  Până la ea habar nu aveam ca exista asa ceva, știam doar de ceara clasica care se baga la refolosit. Și deși credeam ca este sigura, am aflat de la Stefania ca exista numeroase riscuri la care ne expunem.

⚠ Printre principalele riscuri se numără următoarele infecții:

☡Herpesul genital

☡Foliculita

☡BTS

☡Cistita

Dacă îți spun că decantoarele separă doar firele de păr ale altei persoane, iar sângele care iese la suprafața pielii din foliculii mai adânci, secrețiile și pielea moartă  rămân acolo și formează un amestec care ia contact și cu pielea altor persoane … dvs. ați mai dori să vă epilați cu ceară refolosită?

Pe lângă toate astea, Stefania folosește mănuși și spatule de unica folosință, este un mic maniac când vine vorba de igiena mediului de lucru.

Dacă ajungeți pe la ei, sa le spuneți de mine la recepție. Aveți o reducere de 10% ori de câte ori mergeți și pentru orice serviciu.

PS: puteți merge liniștite cu copiii, au un spațiu de joaca foarte mare pe un nivel întreg. Cu placere.   😘

Un LIKE&SHARE ajuta mereu.
fb-share-icon0
Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii primul care afla!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

⬇️Ești ceea ce faci acum, nu ceea ce spui că vei face. ⬇️

Instagram980
%d blogeri au apreciat: