Gură, mână, picior. Am făcut-o și pe asta.

Se zice ca o mama e bine sa nu își facă niciodată planuri. Cam asa și la noi. Va povesteam în weekend ca am reușit sa ne organizam și sa ieșim în club după 8 ani aproape. Am dansat cât m-au ținut picioarele, pana la răsărit, apoi am venit acasă și am dormit pana după prânz. Am zis ca ma recuperez seara ce urmează.

Doar ca Noah a început cu febra mare seara de duminică, și a continuat asa pana astăzi. Dimineața am fost la medicul de familie, diagnostic de rosu în gât, antibiotic și antitermice. Dar eu de fiecare data simt când nu sunt pe drumul cel bun copiii, asa ca l-am tot studiat cu atenție pe Noah peste zi. Acum în timp ce scriu ne întoarcem după o vizita la Matei Balș, diagnostic de gură – mâna – picior.

S-au dus toate planurile noastre pentru următoarele săptămâni, speram din suflet sa nu facă și Sofia, dar așteptăm. Va scriu pe scurt cum au debutat lucrurile la noi și ce recomandari am primit din spital, DAR! la primul semn ca și puiul vostru ar avea asa ceva, fugiți la medic. Copiii se tratează de ei, nu de internet.

Spuneam ca a debutat cu febra brusca, aproape de 39 grade, foarte rezistenta la antitermice. A continuat cu febra din 4 în 4h, timp de 48h, după care a apărut și erupția. Dimineața l-am rugat sa îmi arata gurita și am văzut în gât bubițe mici, roșii și ușor purulente.

Am observat ca odată cu erupția starea lui s-a și ameliorat, febra nu a mai făcut pana la ora la care va scriu. Apoi am văzut bubițe pe la a piciorului, apoi în jurul guritei și ultima oara au apărut pe palme ca niște pete roșii.

De acasă pana la spital au apărut și pe antebrațe, abdomen și zona genitala. Boala aceasta este o infecție virala, deci NU sunt necesare antibiotice. Practic ca la o răceală, trebuie sa o așteptăm să treacă, stam izolați timp de 7 zile minim pana la următorul control.

Acum suntem spre bine, are 24h fără febra, încă erup bubițe, deci este încă contagios. Stam ascunși în liniștea curții și ne rugam sa nu facă și Sofi.

Voi ați trecut prin asta? Cum a fost?

Un LIKE&SHARE ajuta mereu.
fb-share-icon0
Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii primul care afla!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

⬇️Ești ceea ce faci acum, nu ceea ce spui că vei face. ⬇️

Instagram980
%d blogeri au apreciat: