La Grigore, din nou… 

 

 

Ieri am ajuns din nou la Grigore, de data asta cu Noah. Nu știu cum e pe la voi pe acasă, dar la noi orice distracție între adulți se plătește a doua zi, ca doar Murphy nu doarme. 

 

După ce am fost cu toții la botezul lui Achim, mezinul familiei Zânei Scutecel, ne am culcat franti. Ei de oboseala și de atâta joaca, noi de dansat și ras. Dimineața eram convinsa ca o sa pot dormi mai mult, ceea ce am și făcut. Era în jur de ora 11 când am coborât la copii, voiam sa pregătesc un mic dejun întârziat pentru toți trei, doar ca am avut un soc în timp ce îl schimbam pe Noah. 

 

A fost muscat de… ceva. Cu o reacție alergica foarte urata, mai ales în zona genitala. Pai lasă Amina toate cafelele și micul dejun, am urcat copilul în mașină și direct la spital am fost. N-am apucat nici sa ma spăl pe ochi, mamele care citesc sigur înțeleg panica asta. 

 

Norocul nostru ca el e super puternic și nu a fost nevoie de cine știe ce intervenție, am reușit sa intram și relativ repede, am dat și peste o doamna doctor incredibil de blândă și calda, ceea ce e foarte rar pe secția de chirurgie, Florentina Dinu dacă rețin bine numele. 

 

Problema e ca după tot timpul petrecut cu Sofia acolo, am o groaza teribila doar când vad poarta și îmi imaginez cele mai îngrozitoare scenarii. Cred ca a fost o experienta ce trebuie încă rumegata deși ma bat eu cu pumnii în piept ca ne-am revenit și am uitat. 

 

Sper sa nu mai ajungem acolo! Asta e clar!

 

PS: fotografia de coperta este făcută de @alina_dobrovolschi, fotograful care scoate sufletul prin aparat.

Un LIKE&SHARE ajuta mereu.
fb-share-icon0
Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1 thought on “La Grigore, din nou… 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii primul care afla!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

⬇️Ești ceea ce faci acum, nu ceea ce spui că vei face. ⬇️

Instagram980
%d blogeri au apreciat: