Penumonia Nu se tratează cu uleiuri esențiale. 

 

Am postat de nenumarate ori despre modul agresiv în care brandurile de uleiuri miraculoase își promovează produsele, despre cât de deranjant e sa primești zilnic mesaje cu super oferte de îmbogățire peste noapte și multe altele. 

 

Prietenele mele știu de câte ori m-am abținut sa scriu pe blog despre ele, am zis lasă mai, fac și oamenii un ban dacă exista cerere. 

 

Și cred ca trebuie sa mai menționez un lucru înainte sa va povestesc de ce sunt asa supărata pe uleiurile astea. Sunt convinsa ca poate ar putea funcționa în unele cazuri, cred ca  unii dintre voi chiar credeți ca v-au vindecat de diverse afecțiuni. Tocmai de asta nici n-am scris nimic pana acum, multe cunoștințe mi-au zis ca lor le plac, ca miros frumos, ca te relaxează, etc. 

 

Dar nu pot sa mai vad scris lângă o sticla de ulei ca vindeca pneumonia. Poate ca îmi sare în ochii și pentru ca am trecut cu Sofia prin asta și ȘTIU ca asa ceva nu se tratează cu uleiuri magice. 

Oameni buni, eram deja de o săptămână în spital când o duduie m-a abordat în privat imediat după ce am anunțat pe pagina blogului ca voi lipsi o perioada. Doar eram bună de exploatat, ca toți știm ca facem orice ca să fie copiii bună, deci eram clientul perfect: disperat. Și îmi spune duduia sa ma duc liniștită acasă, ca oricum în spital ii dau medicamente și ii distrug sănătatea și ca îmi trimite ea nu știu ce ulei din extras de flori de porumbel și ii trece copilului tot. 

 

Nu vreți sa știți ce a fost la gura mea, n-ai cum sa te joci cu viata unui copil pentru 3 lei de comision. N-ai cum sa îmi spui ca îmi vindeci tu copilul după ce ai urmat niște cursuri de prostit oameni cu ochii în laptop. Asta după ce 3 medici cu experienta de peste 30 de ani în medicina și alții mulți de studiu se consultau în fiecare dimineață să vadă ce e de făcut. 

 

Înțeleg și respect munca oricui, cred ca exista loc pentru toți sub soare, cum sunt reprezentații de cosmetice sau cum erau odată fetele  din Melli Mello, toată lumea cred ca le tine minte. Fetele drăguțe de altfel, doar respectau fisa postului. Dar nu poți sa te joci cu sănătatea oamenilor, ca ma gândesc ca poate o mama credula și disperata sa își vadă copilul bine poate ar fi plecat urechea. 

 

Eu as interzice comerțul asta agasant, intruziv. Vrei sa faci bani? Deschide magazine, promovează prin campanii, reclame, whatever, dar nu asa. 

 

Poate cu ocazia asta încetez sa mai primesc mesaje de super tratamente și super îmbogățire. Mulțumesc, dar îmi e bine asa săracă 😂

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii primul care afla!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

%d blogeri au apreciat: