Amintiri de la dentist.

Știți cum e treaba cu blogurile? De cele mai multe ori va povestim ce am făcut bine, ca să faceți și voi. Dar azi va povestesc despre ce am făcut rău că sa nu repetați și voi. 

 

Amintiri la dentist în copilărie am avut doar una, cu un dinte de lapte care nu se lăsa căzut și care pana la urma a căzut de frica dentistului. Următoarea data când am mers la dentist a fost după ce l-am cunoscut pe Lucian, chiar înainte sa rămân gravidă cu Sofia. 

 

NOROCUL meu e ca am dinți buni, și ca pana în ziua de azi nu am nici o carie sau altceva. Toată perioada adolescentei am fost certata cu periuța de dinți, un lucru rușinos de recunoscut dar adevărat. Tata făcea un mare scandal când vedea periuța nemișcat, o verifica seara sa vadă dacă a fost udata sau nu, și mereu ieșeau certuri. Relația mea cu tata e un complicata, dar cu mintea de atunci credeam ca ii fac lui în ciuda dacă ud periuța fără sa îmi atingă dinții. 

 

Au trecut anii, m-am trezit om mare cu un copil în brate și mi-am dat seama ca nu vreau sa simtă niciodată ca au grija de ei pentru mine. Au fost seri în care am preferat sa ii las nespălați pe dinti decât sa facem un tantrum, iar acum ce credeți? Merg singuri la baie sau îmi amintesc și mie ca am uitat sa ma spăl. Nu uit, doar ca toaletă mea deobice se întâmplă după somnul lor. Acum am început sa ma spăl și de doua ori, ca să vadă ei ca și eu am grija de dinți. 

 

Ieri am fost în vizita la dentistul meu preferat din întreaga lume, Adina Grigorescu, care atunci când ma pune pe scaun știe ca mor de frica și se poarta cu mine ca și cu un copil. Sofia e îndrăgostită de ea, și respecta cu strictețe tot ce ii spune. Tot ieri am aflat motivul pentru care am unul dintre dinți ușor crăpat. Ceva cum ca se lovește de cel de jos, felul în care calcă dinții, nu contează detaliile, dar cert e ca dacă un dentist s-ar fi uitat în adolescenta în gura mea as fi putut evita asta. 

 

Morala povestii, dacă exista una, e ca va rog din suflet sa mergeți cu copiii la dentist atunci când NU au nici o problema. Ca sa evitați altele. De ce sa reparam când putem sa evitam? 

Un LIKE&SHARE ajuta mereu.
fb-share-icon0
Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii primul care afla!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

⬇️Ești ceea ce faci acum, nu ceea ce spui că vei face. ⬇️

Instagram980
%d blogeri au apreciat: