Mesaj pentru mamele de copii mici.

Vorbeam zilele astea cu o prietena care îmi spunea cât de tare ma invidiază pntru ca acum sunt singura acasă mare parte din zi. Noah e la creșă pana la 4-5, iar Sofia la scoala pana la 14. 

 

Știu ca printre cititoarele mele sunt încă multe mame cu piticii nou născuți de miros de lapte, sau cu un copil plecat și unul încă lipit de bratele lor. Eu am stat un an singura acasă, când Sofia era la grupa mica. Imediat apoi am rămas gravidă și viata noastră s-a schimbat la 180 de grade. Am știut precis ca voi ajunge din nou în punctul asta, cu timp pentru mine, dar am profitat de momentele în care eram acasă cu Noah din plin. 

 

Nu trebuie sa luați de buna ce va spun acum, mai ales dacă sunteți dupa multe nopți nedormite și sute de scutece schimbate. Dar profitați de fiecare gangurit, de fiecare zâmbet si va promit ca va veni un timp cand toata partea cea grea va fi uitata si va ramane doar dorul teribil. 

 

Nu cunosc nici o mama (si stiu destule) care sa nu fi trecut prin nopti nedormite, tantrumuri, oboseala teribila, casa un dezastru, fara timp pentru ea sau pentru sot. TOATE am trecut prin asta. Chiar daca internetul asta pare uneori ca arata doar partea roz a planetei, va spun eu ca e si gri deseori. Dar mai stiu si ca acum, cand am timp pentru aproape orice, mi-e teribil de dor de ei. Eu sunt mama aia care toata vacanta visa la prima zi de scoala/cresa, la o cafea bauta in tihna si la o conversatie neintrerupta. Dar tot eu sunt si mama care s-a trezit in acea zi intr-o casa mare si goala, fara voce de copil, si cu o lacrima in colt de ochi pe care doar eu am simtit-o.

Mergeti acum la puiul vostru si petreceti timp doar privindu-l. Incercati sa memorati cat de bine puteti imaginea aceasta, felul in care miroase, in care misca mainile, in care respira. Si purtati imaginea cu voi ori de cate ori va e greu. Pentru ca putem sa obtinem orice intr-un fel sau altul, dar timp cu ei nu avem mai mult decat 60 de secunde intr-un minute.

 

Un LIKE&SHARE ajuta mereu.
fb-share-icon0
Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii primul care afla!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

⬇️Ești ceea ce faci acum, nu ceea ce spui că vei face. ⬇️

Instagram980
%d blogeri au apreciat: