Te lasă Lucian sa….? 

Primesc asa de des întrebarea asta în ultima vreme, încât nici nu mai știu cum sa răspund. Și îmi dau seama ca în contextul zilelor noastre, se pare ca nu e o întrebare deloc deplasata. 

În primul rand sa va povestesc puțin despre noi. Cei care ne cunosc personal știu despre noi cât de mult de iubim, ca amândoi gândim și simțim la fel și ca singurul lucru care ne-a adus și ne tine împreună e iubire. Restul sunt lucruri firești care curg atunci când iubești un alt om atât de mult. 

 

Niciodată între noi doi nu s-a pus problema dacă avem voie sau nu sa facem orice. Dar niciodată n-am făcut nimic fără sa ne consultam unul pe celalalt. În mare parte pentru ca dacă unul din noi pleacă de acasă, logistic devine dificil pentru celalalt cu doi copii. Atât. 

 

Recent m-a întrebat o prietena dacă nu simt nevoia sa plec într-un City break, sau o excursie cu prietenele. Mare parte din prietenele mele sunt mame cu copii sau în relații stabile, dar chiar și asa va spun sincer ca nu simt deloc nevoia sa evadez departe de el. 

 

Dacă îmi e dor de ceva, e sa plec doar eu cu el, fără copii, sa avem timp sa povestim și sa bem o cafea în tihna. Nu îmi imaginez sa plec undeva și sa vad lucruri sau sa trăiesc experiente de care sa ma bucur fără el. Avem doar 8 ani de căsnicie, poate mai târziu cine știe, dar tare ma îndoiesc. 

 

Și ca tot e moda asta cu egalitatea, sa știți ca l-am întrebat și pe el și zice fix la fel. Liber și neconstrâns, nu e ca și cum ar fi declarat asta sub amenințarea puștii. 

 

În alta ordine de idei, cunosc cazuri în care gelozia e dusa asa la extrem încât totul trebuie sa se întâmple cu voia celuilalt. Telefoane, dovezi, poze, ore și minute calculate. Cum și de ce ai vrea sa trăiești cu frica asta teribila ca cel de lângă tine te-ar trăda? 

 

Nu ma înțelegeți greșit, nu cred nici în extrema cealaltă în care sa ne uitam amândoi pe strada după femei, cred ca putina gelozie chiar aduce farmec în relație, te simți în continuare dorit/ă. 

 

Va spun, viata e prea scurta și frumoasa sa stai lângă un om care nu îți oferă încrederea lui și in care nu poți avea încredere. 

Un LIKE&SHARE ajuta mereu.
fb-share-icon0
Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1 thought on “Te lasă Lucian sa….? 

  1. Noi după 18 ani împreună și 13 de căsătorie nu simțim nevoia sa plecam singuri, unul fără celalalt. Nu timpul e aici important, ci relația.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii primul care afla!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

⬇️Ești ceea ce faci acum, nu ceea ce spui că vei face. ⬇️

Instagram980
%d blogeri au apreciat: