Ce spune Selly despre cum sa ne creștem copiii. 

Ieri, dacă ați fost atenți la pagina de Facebook a blogului, sigur ați văzut ca am fost la Webstock, unul dintre cele mai mari evenimente dedicate oamenilor care activează în online.

 

Unul dintre invitați a fost Andrei Selaru, Blogger de la 13 ani, aka Selly. Peste 2 mil de abonați pe YouTube pana la 18 ani, cât are acum. Cred ca sunt singurul Blogger de pe nișa asta de părinți care îl urmărește, sau singurul care recunoaște oricum. Ma uit la el pentru ca deși nu îmi place tot ce face mereu, îl admir ca a reușit treaba asta când noi la 14,15 ani ne jucam baba oarba încă. 

 

Eram tare curioasa sa vad cum e un copil asa obișnuit cu camera, atenția și oamenii în viata reala. M-am dus chiar sa ma prezint și sa fac o poza cu el, deși cei care ma cunosc știu ca nu merg la nimeni sa fac treaba asta. Am rămas uimita sa vad un copil emoționat, timid, stingher pe alocuri dar extrem de modest. Hai, fiți sinceri, dacă la 18 ani ați fi avut contul full și atâta atenție, oare nu cumva ați fi urcat pe un norișor?

 

L-am mai auzit povestind despre cât de mult își respecta și admira părinții, și cât de recunoscător le este. Dar ce a zis pe scena de la  webstock pe mine m-a uimit:

 

­

„Nu vă abandonați copiii în fața ecranelor.” 

 

Say what? Adică el practic are o cariera construita în fata ecranelor și totuși crede ca e importanta viata reala? Da, a și explicat de ce. Părinții lui au petrecut foarte mult timp cu el, i-au ascultat visele și l-au susținut chiar și când n-au înțeles cu ce se mănâncă YouTube-ul. 

 

Nu știu despre voi, dar mie mi-ar plăcea un interviu cu părinții lui, par niște oameni foarte mișto. Și a mai zis tot Selly sa nu mai judecam atât de repede când nu înțelegem ceva. La cei din jur sau la copiii noștri. Nu știu voi, dar eu am mare încredere în generația asta. Fac ei și multe greșeli, dar și noi am făcut, dar mi se pare ca ei construiesc un viitor mult mai fain decât le-a fost lăsat lor. 

 

Un LIKE&SHARE ajuta mereu.
fb-share-icon0
Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1 thought on “Ce spune Selly despre cum sa ne creștem copiii. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii primul care afla!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

⬇️Ești ceea ce faci acum, nu ceea ce spui că vei face. ⬇️

Instagram980
%d blogeri au apreciat: