Zilele în care încă îmi mai caută mâna.

 

Ieri am avut niște treburi de rezolvat prin oraș și am plecat împreună cu Sofia mea care are aproape 7 ani acum. 

 

E mare, frumoasa și plina de copilărie în ea. Mi-o amintesc când avea 2-3 ani și când ma gândeam ca nu vreau sa crească, era tare bine cu ea asa. Îmi era teama de transformarea asta din copil mic în tânără domnișoară. 

 

Oare cum va fi? Cum va vorbi? Cum se va purta? Ce povesti va mai spune? Iată-ne aici și vă zic, nu e bucurie mai mare decât sa petrec timp cu ea. E o placere incredibila sa merg cu ea oriunde, noi doua, povestind și râzând de tot și orice ne înconjoară. 

 

Avem glumele noastre, poveștile noastre și certurile noastre. Ca normal ca sunt și din astea, doar nu va imaginați ca e doar lapte și miere non stop. Dar chiar și discuțiile astea au ajuns la alt nivel, de negociere și explicații. 

 

Însă asa mare cum e acum, astăzi am observat-o cum îmi cauta mâna pe strada. Și asa ma bucur de parca ar fi un semn doar al nosrru ca încă îmi e a mea, ca încă ma alege pe mine chiar dacă ar putea sa nu. Știe sa treacă strada, sa meargă drept și sa poarte conversații fără ajutorul meu. 

 

Dar ea alege să mă țină de mână . Sa ma simtă și sa fim amândouă într-una, cum am fost cândva. Iar asta pentru mine e cea mai mare onoare. Ca după 7 ani, ma alege ea pe mine. 

 

Știu ca va veni o vreme când mana ei nu va mai sta în mana mea dar sper ca pana atunci sa construim o relație faina, de încredere și respect. Și sa putem sa radem și sa chichotim fix cum am am făcut ieri. 

 

Pentru ca relațiile alea faine dintre părinți și copii, se construiesc acum. Când mana ei încă strânge mana mea. 

Un LIKE&SHARE ajuta mereu.
fb-share-icon0
Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1 thought on “Zilele în care încă îmi mai caută mâna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii primul care afla!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

⬇️Ești ceea ce faci acum, nu ceea ce spui că vei face. ⬇️

Instagram980
%d blogeri au apreciat: