Viata adevărată in spatele ecranelor.

Citeam ieri un comentariu lăsat pe pagina unei persoane publice destul de cunoscuta pe la noi, o femeie ii scria cât de tare și-ar fi dorit sa fie si ea asa fericita in relația de cuplu, cât de tare o invidiază ca e mereu cu zâmbetul pe buze.

 

Mi s-a părut extrem de trist comentariul, sa te uiți cu jind la viata altuia ce pare de basm. Si mai trist mi s-a părut raspunsul: lasă că se poate si la tine, tot ce trebuie e sa iti doresti. 

 

Intamplator cunosc persoana in cauza personal, stiu ca n-are o viata perfecta si nici măcar o viata de cuplu perfecta. Si asta e NORMAL! Ce nu e normal e sa credeam false așteptări celor care ne urmăresc. Ba din contra, dacă vrei cu adevărat sa produci o schimbare, sa miști lucruri si sa ajuți oameni, arătate asa cum ești. Acum nu zice nimeni sa povestim in public cum ne-am certat cu bărbatul sau soacra, dar pe bune, lasă că se poate si la tine? Ah bine, dacă era Adelina Pestritu care vinde imagine si atât, intelegeam. Dar când vrei mai mult, trebuie sa fii sincer. 

 

Certurile sunt firești, toți le avem si sunt chiar sănătoase atâta timp cât ele păstrează o limita de respect si grija fata de sentimentele celuilalt. Nu cred in vaicareala publica, dar cred in onestitate. Dacă nu vreau sa povestesc ceva din viata mea personala, am tot dreptul sa nu o fac. Dar nu am dreptul sa prezint lucrurile altfel decât sunt. Pentru ca cineva la capătul celalt de ecran va privi cu jind si regret. 

 

Si nu e drept. .. 

 

Viata e frumoasa cu bune si cu rele, perfecțiunea nu exista si nici nu cred ca ar trebui. Fericirea vine din lucruri mărunte, din zâmbete de copil si din diminețile in care ne trezim toți impreuna, sănătoși. 

Un LIKE&SHARE ajuta mereu.
fb-share-icon0
Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii primul care afla!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

⬇️Ești ceea ce faci acum, nu ceea ce spui că vei face. ⬇️

Instagram980
%d blogeri au apreciat: