Dacă ai privi un om in ochi, la fel i-ai vorbi? 


Zilele trecute scriam despre uleiuri esențiale, acum doi ani despre alăptare sau despre alte subiecte care stârnesc controverse. Păreri pro si contra. Pentru ca oamenii sunt la fel ca degetele de la o mana, nici unul la fel. 

 

Si e ok, astfel aflam adevăruri, schimbam păreri sau ajutam. Si toate astea pot fi făcute cu decenta, cu argumente si civilizat. De fiecare data când eu sau una din colegele mele scriem despre subiecte controversate, trecem prin aceiași scena. 

 

Intai suntem acuzate ca scriem pentru like uri. Pff, dacă mi-ar plăti facturile poate, asa nu vad rostul. Si cel puțin in cazul meu, dacă eram ahtiata după trafic, acum eram pe caii cei mari la câte subiecte stiu de făcut click uri. 

Apoi suntem acuzate ca scriem pentru bani. Din nou, in cazul meu, asta nu e jobul meu. E pasiunea mea. Nimic nu poate fi mai frumos decât sa iti fie răsplătită munca pe care o faci cu drag, dar asta nu înseamnă as scrie orice de dragul banilor. Tocmai pentru ca familia mea nu depinde in nici un fel de veniturile din blog imi permit sa refuz câți clienți vreau dacă nu folosesc sau rezonez cu produsele/serviciile lor. Si la noi in tara mai e si treaba asta cu „sa moara capra vecinului”. In alte culturi nu prea vezi asa ceva, fiecare isi respecta si vede de munca lui, nimeni nu arata cu degetul spre iarba mai verde de peste gard.

Apoi mi-au mai spus ca sunt leneșă, proasta, inculta, etc. Asa o fi, mi-e teribil de lene sa calc mormanul de rufe, sunt o grămadă de chestii la care sunt varza si in ce privește cultura mai am multe de învățat, cât o sa trăiesc probabil. Dar sa scrii mai bine de 5 ani pe un blog nu e treaba ușoară. De multe ori mi-am rupt din timpul alături de soț sau din orele de somn ca să pot sa duc la bun sfârșit un articol. Nu ma plâng, spuneam mai sus, fac fix ce imi place si ce mi-am dorit din totdeauna. 

Si atunci imi e greu, foarte greu, sa inteleg persoanele care arunca asa de ușor cu jigniri in online, fără sa ma cunoască, fără sa stie nimic despre mine. Doar pentru ca e gratuit. Oare fata in fata tot la fel ați vorbi? Sau aveți impresia ca loviți într-un ecran de sticlă? 

Si deobicei observ ca persoanele care au astfel de comportamente la mine pe blog, cam asa vorbesc peste tot in online când nu le convine ceva. Slava domnului, eu sunt călită, dar niciodată nu poți stii cine e la capătul celalalt de fir. Stiti cât de mare e rata depresiei la noi in tara? 

 

Organizatia Mondiala a Sanatatii a emis un raport socant prin care arata ca peste 350 de milioane de oameni din lume sufera de depresie.

Conform acelorasi date, dintre acestia, 2 milioane ar fi romani, ceea ce inseamna un procent de unu la zece. (sursa

 

Știți, mereu când vad adulți atât de agresivi între ei ma întreb oare cum s-ar privi din exterior. Mereu îmi pun întrebare asta, oare mie mi-ar plăcea de mine dacă m-aș vedea? 

 

Un LIKE&SHARE ajuta mereu.
fb-share-icon0
Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii primul care afla!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

⬇️Ești ceea ce faci acum, nu ceea ce spui că vei face. ⬇️

Instagram980
%d blogeri au apreciat: