De ce te-ai apucat de sport? Nu vezi cât de slaba ești? 

Recent am postat o fotografie cu mine în studioul Victoriei unde fac pilates în fiecare marți și joi dimineață. Am făcut o pauza mai lunga după internarea Sofiei iar acum abia așteptăm toamna ca să revin. 

Și hop, primesc întrebarea asta din titlu. Sa ne înțelegem, nu sunt cea mai slaba dar îmi iubesc corpul și dimensiunile de acum. Am 1,76 și 65kg, uneori 64. Când am rămas gravidă cu Sofia aveam 55 și nu mi-aș dori niciodată sa mai ajung acolo. Eram muuult prea slaba. Plus ca știți doar, mie îmi plac femeile trecute de 30 de ani și cu forme faine. Chestie de gust, dar important e ca eu ma simt super bine în pielea mea. 

Pai și atunci de ce fac sport? Pentru ca sport nu ar trebui sa faceți ca să slăbiți, dacă asta v-a adus acolo cel mai probabil nu va dura pentru ca motivația asta din ce vad în jurul meu nu e suficienta. Plus ca pentru a slabi esențială este alimentația și abia apoi sportul. V-am povestit mai multe în articolul despre pilates pe care îl puteți citit AICI. 

Acum de ce fac eu mișcare? De ce ma duc sa ma chinuie Victoria și sa plec cu febra  pentru încă 5 zile? Pentru ca îmi place de mine. Da, da. Fix de asta. Pentru ca în diminețile în care nu merg la ea sunt super obosita și când ajung acasă de la scoala/creșă primul lucru pe care îl fac e sa ma arunc în pat pana la 9. Când fac mișcare sunt super energica și activa. Paradoxal, nu? Ar trebui sa plec obosita 😂. 

Și mai merg pentru ca durerile mele de spate nu se tratează cu uleiuri (muahahaha) ci cu mișcări speciale care ma resetează prin magie. 

Și mai am un motiv ascuns, tot ii spun Sofiei ca e super important sa faca miscare, ca asta o ajuta sa fie sanatoasa si ca organismul intreg functioneaza mai bine asa. Si cum mai bine pot sa ii explic lucrurile astea decat prin exemplul propriu?

Sa stiti ca nu exista nici o scuza pentru a nu avea timp de tine, mai bine lasati niste rufe necalcate, praful nesters mai mult timp si alergati dimineata sau faceti miscare impreuna cu copiii. Ei se vor distra teribil iar voi veti bifa inca un punct pentru sanatatea voastra.

Voi faceti miscare? Unde? Cum? Cat? Si cel mai important – De ce?

Credit photo: Alina Doborvolschi

Un LIKE&SHARE ajuta mereu.
fb-share-icon0
Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1 thought on “De ce te-ai apucat de sport? Nu vezi cât de slaba ești? 

  1. La sala, de 3 ori pe saptamana, o ora..pentru ca vreau sa am energie, putere si sanatate sa alerg dupa / pentru cei 5 copii ai mei!! Dar si pentru mine, pentru ca vreau sa ma simt (mai) bine in pielea mea de femeie matura, de 34 de ani!!🤗

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii primul care afla!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

⬇️Ești ceea ce faci acum, nu ceea ce spui că vei face. ⬇️

Instagram980
%d blogeri au apreciat: