Copiii ne vindeca deși nu asta e treaba lor. 

 

Stiu ca poate de multe ori de aici, din spatele ecranului, părem ca avem o viata perfecta. Și din multe puncte de vedere chiar este, dar asta pentru ca am învățat sa apreciez lucrurile care contează. Am doi copii sănătoși, un soț care știu ca e acolo și ca ma iubește ca pe ochii din cap, avem părinți sănătoși, o casa a noastră și putere de munca. 

 

Dar avem și noi zilele noastre proaste. Sau nu proaste, dar în care moralul e mai la pământ. Pentru ca asa e făcută viata, din suișuri și coborâșuri. 

 

Mai avem și fiecare din noi bagajul nostru emoțional care de multe ori ne oprește din a face lucrurile asa cum le visam sau care ne apasă de multe ori. Si la capitolul asta avem cu toții de lucrat. 

 

Dar pentru mine cel puțin, copiii sunt sursa mea de energie pura. Oricât de obosita as fi, nervoasa, supărata, în bratele lor ma umplu de bine, de iubire, de bunătate. Și ce mi se pare cel mai fascinant e ca ei fac treaba asta fără sa își dea seama. Sunt îngeri care fac doar bine, trebuie doar ca noi sa avem suficienta deschidere ca să îmbrățișam energia lor curata. 

 

Pentru zilele alea de care va spuneam, când ne apasă multe, trebuie doar sa pun piciorul în casa și sa ii vad cum rad și cum se gudura pe lângă mine ca să uit de tot. Și nu doar atât, prin copii și din relația mea cu ei am aflat foarte multe lucruri despre mine. Am aflat ca sunt mult mai puternica decât credeam, am aflat ca am o putere uriașă de a ierta, am aflat ca pot orice. 

 

Copiii noștri, toți copiii, au în ei ceva ce noi am pierdut. Un suflet curat, imaculat. Și ca ei nu mai putem fi, dar putem sa încercăm sa luam putin de la ei. 

Un LIKE&SHARE ajuta mereu.
fb-share-icon0
Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii primul care afla!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

⬇️Ești ceea ce faci acum, nu ceea ce spui că vei face. ⬇️

Instagram980
%d blogeri au apreciat: