Sofia a primit cel mai valoros cadou la 7 ani.

Duminica trecuta Sofia a  împlinit 7 ani. Doar când zic 7 mi se furnică piele pe mine. Nu știu când a crescut atât, îmi e din ce în ce mai clar ca în casa mai am doar un singur copil mic, ea este deja o tânără domnișoară plina de personalitate. 

În acești 7 ani i-am aniversat cu mare fast fiecare zi. Pentru ca e mare sărbătoare la noi în casa de fiecare data când e ziua lor. Am ținut neapărat sa facem petreceri, sa aibă prieteni aproape și sa se simte speciala. Eu nu vad lucrul asta ca pe un răsfăt, pentru ca ce am crescut în sufletul ei nu este nevoia de lux sau de bani aruncați, ci nevoia de oameni în jur. De prieteni care să-ți cânte la mulți ani în cinstea ta și sa aibă o zi speciala în care sa se simtă iubită din toate părțile. Iar aniversarea de 7 ani asta mi-a dovedit, ca prețuiește momentele și oamenii, nu cadourile. Dacă aveți răbdare pana la sfârșit va povestesc și de ce sunt convinsa de asta. 

Încă din vara am gândit și regândit totul pentru ca voiam ca petrecerea asta sa fie una memorabila, pe care sa o tina minte toată viata. Și v-am mai spus eu ca nimic pe lumea asta nu e întâmplător. 

Atunci când ne-am mutat am aflat ca fata vecinei noastre, care acum îmi este prietena draga și de pus la rană, pictează incredibil de frumos. Asa ca împreună cu ea am gândit un tablou care pentru mine și pentru Sofia semnifica mult și ma bucur ca a înțeles din prima mesajul. 

Ei doi, care împreună au puterea de a zbura oricât de departe visează, fericiți, cu zâmbetul pana la urechi și împreună.

 

Apoi am organizat petrecerea. Știam ca vrea sa își aniverseze neapărat ziua la piscina pentru ca în vara din cauza operației nu a avut voie la mare deloc. Dar știti cât de greu e sa găsești un asemenea loc în București? Aproape imposibil. Dar mereu când a fost vorba de lucruri pentru Sofia, cumva am reușit sa fac în asa fel încât sa fie fix cum a visat. 

Locul despre care vreau sa va povestesc este Luxuria Centrum, o locație exclusivista pentru petreceri private care arata ca în povesti. Sofia când a coborât treptele și a văzut piscina a spus „Wow, mami, eu aici îmi fac ziua?”. Pentru ca da, habar nu a avut unde o vom sărbători, a fost o surpriza incredibila pentru ea. 

Cei de la Luxuria ne-au pus la dispoziție și un antrenor de înot care a stat non-stop în piscina alături de copii, care chiar dacă sunt mărișori au nevoie de supraveghere permanenta. Ce mi-a plăcut cel mai mult este ca adulții au putut sta de jur împrejurul piscinei, copiii alergau când în piscina mare, când în jacuzzi, săreau și chicoteau. 

Ei, dar va spuneam la început ca scopul meu este sa ii ofer Sofiei emoții, amintiri, trăiri. Sa le prețuiască și sa plece încărcată cu astea în viata. Asa ca am pregătit un filmuleț pe care echipa de la Luxuria l-a proiectat pe monitorul de deasupra piscinei unde rulau imagini cu ea de când s-a născut și pana acum cu vocea mea pe fundal care ii trimitea un mesaj. Filmarea petrecerii si momentul acesta magic vi-l arat in curand intr-un vlog.

Știam ca v-a fi impresionata, dar nu ma asteptam sa prețuiască momentul asa de tare. S-a aruncat în bratele mele și primul lucru pe care mi l-a spus a fost:

 

„Mulțumesc, mamă! Este cel mai frumos moment din viata mea, nu voi uita niciodată.” 

 

Chiar și acum dacă o întreabă cineva cum a fost la ziua ei o vad cum se umple de emoție. Iar faptul ca la 7 ani a apreciat asta mai mult decât cadourile, pentru mine e fantastic. 

În curând am sa revin la voi cu filmul complet al aniversarii ei, dar pana atunci va mai spun încă o data ca dacă vreți sa dați o super petrecere care sa fie altceva decât vedeți peste tot, unde distracția copiilor sa fie asigurata și unde sa creați amintiri de neuitat la @luxuriacentrum este locul ideal. 

 

Locația, v-am spus, e fabuloasa, iar eu sunt una care a văzut ceva fabulosenii. Și va mai spun ceva, eu la 30 de ani am zis ca dau o super petrecere, locul l-am găsit. Ce, doar copiii? 

Un LIKE&SHARE ajuta mereu.
fb-share-icon0
Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1 thought on “Sofia a primit cel mai valoros cadou la 7 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii primul care afla!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

⬇️Ești ceea ce faci acum, nu ceea ce spui că vei face. ⬇️

Instagram980
%d blogeri au apreciat: