Mos Nicolae nu e despre CÂT, ci despre CUM.

A venit! A venit!

V-am mai spus ca adooor sărbătorile de iarna? V-am spus. Și microbul acesta se pare ca l-am transmis tuturor celor din familie, de la mic la mare.

Sofia e deja maricica, dar deși în jurul ei aproape toți copiii au încetat sa mai creadă, pe ea o simt ca nu vrea sa se rupă de poveste. Dar asta nu înseamnă că e treaba ușoară. Cel puțin anul acesta a fost aproape un maraton de distracție.

Cadourile le-am împachetat dimineața, ascunse bine pe terasa, unde ei nu pot urca singuri. Acum seara și-au curățat amândoi ghetuțele, le-au pus în pragul ușii cu scrisori de mulțumire în ele.

Booon, cadourile pe terasa, pantofii la ușa, ei în sufragerie. Pe unde sa vina moșul? 😂

Norocul meu a fost ca Sofia m-a rugat sa ii aduc ghiozdanul din mașină, uitase nu știu ce în el, asa ca am fugit imediat. Noi la casa avem și o scara exterioara care duce și pe terasa, și în balconul de la dormitorul nostru. Am luat cadourile, am intrat tiptil cu ele în brate, le-am pus sub bradul deja făcut din dormitorul lor, am luat ghiozdanul din mașină, scrisorile din ghetuțe și am intrat înapoi în casa.

Acum va imaginați ca eu abia așteptăm să urce ea în dormitor sa le vadă, dar nu as fi vrut nici chiar la culcare, ca să apuce sa se bucure de ele. Acesta este și unul din motivele pentru care mos Nicolae vine la noi seara.

Cum sa fac, deci?

Sofiaaaa, poți urca te rog sa îmi aduci niște șosete din dormitor? Am călcat într-o balta când am venit de la mașină și îmi e frig tare.

Da, știu, dar atât am putut 😂.

NU VREȚI SA ȘTIȚI CUM TREMURA DE FERICIRE. Si era roșie toată și emoționată, Noah nu mai nimerea scările sa urce sa vadă ce se întâmplă, noi chicoteam amândoi în semn de complicitate.

Ce i-a surprins cel mai tare e ca moșul le-a lăsat câte un mesaj pe un bilețel, cam ce știe moșul ca mai calcă ei strâmb uneori.

Fiecare a primit câte un cadou, ei au primit și ciocolata, și va spun asta nu pentru ca vreau sa ne lăudăm cu cadourile noastre. Au fost fix cât trebuie, simbolice, dar cu ce mi-aș dori sa plecați după ce cititi acest articol este ca cea mai importanta amintire este magia pe care o creați, nu valoarea cadourilor. Asta vor tine minte peste ani. Emoția și fericirea.

Anul trecut, de exemplu, Lucian ii spunea o poveste în dormitor despre o fetita la care. Mos Nicolae a ajuns mai devreme. Și când, ce sa vezi, chiar la ea venise. Și acum Sofia știe povestea cap coada. E incredibil.

Un LIKE&SHARE ajuta mereu.
fb-share-icon0
Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii primul care afla!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

⬇️Ești ceea ce faci acum, nu ceea ce spui că vei face. ⬇️

Instagram980
%d blogeri au apreciat: