Fapta ta bună către cine pleacă în decembrie?

Facem fapte bune doar de sărbători? Nu știu, nu am judecat niciodată lucrurile astfel, o fapta buna e o fapta buna și atât. Și bine ar fi sa fie tot mai multe astfel momente care sa ne miște și sa ne aducă mai aproape de cei care nu sunt atât de norocoși. 

 

Probabil ca dacă stați destul de mult pe internet ați văzut deja ca exista tot felul de asociații, inițiative, oameni faini care pun umăr de la umăr sa facă un bine. M-am gândit sa ii strâng la un loc pe câțiva dintre ei, cei despre care știu sigur ca folosesc banii în scopul care trebuie, cazurile despre care știu sigur ca sunt reale și cu nevoie mare de ajutor. Lista rămâne deschisa, dacă simțit oameni care fac lucruri faine nu ezitați sa îmi scrieți și ii voi adaugă aici. 

 

În zi de Moș Nicolae va rog sa faceti o donație, sa ajutați pe cineva, sa bucurați niște ghetuțe, altele decât cele de la ușa dumneavoastră. Dacă voi nu puteți, dați mai departe, știu sigur ca sunt mulți oameni inimoși care ar vrea dar nu au informația acolo pentru a ajuta. 

 

La primul bebe – Licitația de Crăciun. 

 

Pe grupul „La primul bebe” a început astăzi seria de licitații care continua pana marți, 10 decembrie, de data aceasta pentru a renova și dota secția de neonatologie de la maternitatea din Vâlcea. Puteți scoate la licitație produse, servicii sau obiecte care nu va mai sunt de folos dar care sunt în stare foarte bună. Atena Boca a reușit sa strângă sume uriașe în fiecare campanie, sume strânse cu ajutorul mamelor din comunitate. Va las mai jos un video cu toate explicațiile despre campanie. PS: eu am scos deja la licitație un articol pe blog, dacă exista doritoare puteți intra acolo și licita. 

 

https://www.facebook.com/groups/laprimulbebe/permalink/2603010143087064/

 

Taxiul cu bomboane

 

De asociația „Taxiul cu bomboane” ma leagă niște emoții puternice. În noaptea în care Sofia era la terapie intensiva și medicul de gardă mi-a spus într-o zeflemea ca nu intru acolo pentru ca Sofia e „plina de ifose” și ca „o aranjez eu în noaptea asta”, domnul…. a

a fost acolo lângă mine sa ma prindă înainte sa cad de durere ca nu pot fi lângă ea. Pe el l-au lăsat sa intre, i-a arătat Sofiei o filmare cu mine ca să o liniștească și a fost alinarea mea pentru noaptea aia. Am văzut cum oamenii din asociație străbat în sus și în jos etajele spitalului aducând puțin zâmbet pe fetele copiilor care pleacă sau nu de acolo. Oamenii ăștia fac magie și aduc zâmbete acolo nu mai exista nici un loc pentru fericire. Pe ei ii puteți ajuta printr-un sms cu textul „ZAMBET” la NUMĂRUL 8835 iar 2euro pleacă către cine are nevoie, adică copiii din spitale. Tot la ei puteți merge și face voluntariat oricând, pentru înscrieri intrați AICI

 

MagicHome

 

Sigur, sigur ați auzit de ei pana acum. Mai presus de orice controversa politica, ca mereu exista atunci când faci bine, va spun ca am avut șansa să vorbesc cu o mama care a stat pentru o perioada scurta într-una din casele Magic. Și va mai spun și din perspectiva unei mame care a dormit o luna de zile pe un scaun de spital. E foarte important sa poți avea minimul de ajutor atunci când sufletul îți e la pământ. Deci, pentru ei puteți dona 2euro prin sms cu textul „MAGIC” la 8844 sau 4euro cu același text la numărul 8864. Mai multe informații găsiți AICI

 

Fapta vostra bună către cine pleacă? 

 

Un LIKE&SHARE ajuta mereu.
fb-share-icon0
Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii primul care afla!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

⬇️Ești ceea ce faci acum, nu ceea ce spui că vei face. ⬇️

Instagram980
%d blogeri au apreciat: