Cum mi-am cunoscut soțul.

Eram în vara, abia terminasem primul an de facultate și eram în ceva dispute cu tatăl meu care nu voia sa îmi mai dea bani de buzunar. O rebela am fost mereu asa ca m-am hotărât sa ma angajez pe timp de vara, dar cautam și un job pe care sa îl pot face și după ce va începe facultatea. Asa am ajuns la interviu cu… viitorul meu soț.

Am fost foarte serioasa, el râde și acum de mine, eram absolut convinsa ca orice ar fi pe lumea asta nu voiam niciodată sa fiu aia care s-a combinat cu șefu. Aha, vezi sa nu. Știu și acum când a fost primul moment în care m-am îndrăgostit.

 

Pe vremea aia avea un magazin tot de bijuterii foarte fain în Cocor, iar la scurt timp după ce m-am angajat a venit în vizita o clienta foarte veche. Țin minte și acum ca arătam ca în desenele animate. Stăteam cu gura căscată de fascinație de cât de frumos vorbea, cât de sigur era pe el. Da, și acum cel mai sexy lucru la un bărbat mi se pare mintea. Fără pic de modestie soțul meu e un tip extraordinar de deștept. Toate discuțiile cu el sunt și acum fascinante, iar asta e plăcerea noastră secreta, sa stam pana târziu în noapte la povesti. 

 

O luna mai târziu de la aceasta întâmplare dormeam pentru prima oara la el și de atunci în fiecare noapte. Știți, în filme tot vezi momentul ala în care exista „discuția”. 

 

Hei, tu, ai vrea sa te muti la mine? 

 

La noi nu a existat asa ceva, dar a fost un moment care a marcat oficial mutarea. Am ajuns acasă din oraș și îmi cumpărase papuci de casa care erau puși la ușa, o periuța de dinți (deși aveam, a simțit sa îmi ia una noua😂) și doua rafturi eliberate. Ma simțeam ca o printesa. 8 ani mai târziu, adică foarte recent, a găsit cuvintele pentru a îmi spune cât de îndrăgostit era și el în perioada aia. Iar asta mi se pare extraordinar de important într-o relație, chiar dacă trec ceva ani încă sa aveți lucruri nespuse, lucruri de descoperit unul despre celalalt. 

 

Și ca să vorbim și despre elefantul din camera, pentru ca am primit întrebarea foarte des, diferența de vârstă dintre mine și soțul meu este de 14 ani. Pentru unii e mult, pentru alții e irelevant. Pentru cei care ne cunosc nu înseamnă absolut nimic pentru ca avem o legătură incredibila noi doi, pe care doar doi oamenii care au găsit iubirea adevărată o pot înțelege. 

 

Poveștile voastre de iubire cum arata? 

Un LIKE&SHARE ajuta mereu.
fb-share-icon0
Spread the love
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 thought on “Cum mi-am cunoscut soțul.

 1. Ce frumos!!!!! Mă încântă felul tău deschis și sincer de a vorbi despre dragoste, e deosebit!!!
  La noi e diferența de 3 ani și 5 luni, dar invers… Eu aveam 20 împliniți și el mai avea 2 luni până la al 17 zi de naștere…
  Evident că a fost mai întâi o lungă și intensă relație de prietenie, logodna și după aproaor 5 ani și nunta.
  De la momentul “începutului” au trecut 22 de ani și este cel care-mi bucură zilele!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii primul care afla!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

⬇️Ești ceea ce faci acum, nu ceea ce spui că vei face. ⬇️

Instagram980
%d blogeri au apreciat: