Top 5 lucruri de care voiați sa scăpați când erați mici dar pe care le iubiți acum

Parca o aud și acum pe mama care îmi spunea „Ai sa crești tu mare și ai sa vezi ce dor are sa îți fie”. Pff, ochii peste cap și făceam de capul acum. Acuuum însă as da orice sa pot sa le fac cat mai des. Acestea sunt top 5 ale mele, sigur aveți și voi altele sau asemănătoare pe lista.

 

-Primul loc pleacă detașat către somnul de prânz. Doamne cât se mai chinuiau și mama și bona mea cu mine. Îmi amintesc și acum ce artista credeam ca sunt pentru ca pot sta 10 secunde cu ochii închiși și nu înțelegeam de ce ele nu pleacă din camera ca să ma pot ridica din pat. De când am și eu copii va spun ca somnul de prânz este cel care îmi lipsește cel mai mult. Sunt un om care doarme mult, iubesc somnul și stare de liniste care vin când îți pui plapuma pana la nas și te cufunzi în perne. 

 

-Hainele groase. Nebunia asta e adevărat ca m-a luat prin adolescenta și mi se părea foarte cool sa tremuri de frig în scopuri nobile, cum ar fi intrarea în liceu într-o jachetă scurta. Nu suportam puloverele groase, căciulile, mănușile. E adevărat ca ma felicit la capitolul decenta, nu am umblat niciodată cu fusta de o palma sau chiloții la vedere. Oricât de fashionista ma credeam asta a fost o moda pe care n-am bifat-o și ma felicit. Astăzi îmi cumpăr căciuli și haine de lână, geci cu puf, cizme îmblănite. Nu exista pentru mine eveniment sau ocazie pentru care sa merite sa tremur. Exista variante cool pentru orice situație și în care sa nu tremur. 

 

-Ciorba. Orice as fi mâncat, și șosete purtate. Doar sa nu îmi dai ciorba. Și nu era ca nu îmi place, țin minte și acum. Era singurul fel de mâncare care parca oricât mâncați niciodată nu se termina. Era un chin. Luam lingura după lingura și cantitatea era tot aia. De câțiva ani, sa fie maxim 3, am început sa poftesc după ciorbe, supe și alte mâncăruri lichide. Nimic nu se comparata cu o ciorba de vacuta cinstita după o zi friguroasa.

 

-Sa merg la școală. Deși am învățat mereu foarte bine, nu mi-a plăcut niciodată ritmul de la scoala. Trezitul devreme, statul drept în banca, orele foarte plictisitoare deși materia îmi plăcea, bullying dintre colegi. Acum în schimb am ales de buna voie sa ma întorc pe băncile scolii, am început a doua facultate, dar despre asta nu va spun prea multe încă. Deocamdată aștept sa vad ce iese. 

 

-Sa mi se spună ca arat ca un copil. Chestia asta nu e asa drăguță când ai 14 ani și te crezi adult, ma enerva teribil când toți cei din jur îmi spuneau ca am un ten ca de bebeluș, ca am fața de copil. Acum dau cu încredere buletinul când merg la film și ma întreabă dacă am 18 ani. Sper sa tina și la 40 de ani „fața de copil” deși ma cam îndoiesc. Eh, ma bucur de cât mai am 😂. 

 

La voi care sunt nebuniile tinereții și regretele maturității? 

Un LIKE&SHARE ajuta mereu.
fb-share-icon0
Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii primul care afla!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

⬇️Ești ceea ce faci acum, nu ceea ce spui că vei face. ⬇️

Instagram980
%d blogeri au apreciat: