Dăm leapșa între bloggeri ca să salvăm o viață. 

 

Ne place sa glumim, sa radem, sa citim povesti frumoase, inspirationale, sa vedem proiecte frumoase și sa credem ca putem sa va aducem un zâmbet pe fete. Probabil ați văzut de multe ori cum bloggerii se unesc sa facă campanii comerciale mari sau ca să glumească unii cu alții (sau de alții). 

 

De data asta vreau sa cred ca avem puterea de a salva o viata. O viata de bebeluș, asa cum au fost ai mei, ai vostri. O viata netraita încă, un pui a cărui viata pe lumea asta are deja un pret: 2.100.000 €. 

 

N-am pus nimic un 0 în plus, asta e suma de care depinde viata unui bebeluș. Eu nici măcar nu ma pot gândi la asa o avere, mi se pare ca mi-ar trebui mai mult de o viata sa ajung sa am suma asta dar arobert nu mai are timpul asta. Are nevoie de banii aceștia ieri. 

 

Amitrofie spinala, o boala genetica rara. Cu asta a venit micul Robert pe lume pe 1 octombrie 2019. Iar vaccinul de care are nevoie costa 2.100.000$. Nu vreau sa discutam acum nici politica, nici cum e nedrept ca viata unui bebeluș sa stea într-o suma de bani, oricare ar fi ea. Acum trebuie sa îl ajutam, Gândiți-vă ca dacă fiecare om care citește despre cazul lui ar dona 1$, banii s-ar strânge imediat. 

 

Dacă ma cunoașteți și vreți sa îmi faceți un cadou dar nu știți ce, DONAȚI pentru Robert. Dacă ma citiți și va place sa deschideți acest blog, va rog sa donați oricât pentru Robert. Chiar și dacă nu va place nici blogul, nici de mine, de Robert nu are cum sa nu va placa. Donați pentru el. 

 

Și va spuneam la început ca eu cred ca putem sa ne mobilizam și în a face fapte bune, nu doar în a primii laude și aplauze, dau leapșa mai departe unor Bloggeri despre care știu sigur ca nu se vor da în laturi de la provocarea asta: Zana Scutecel, Șiblondelegandesc.ro, Printesa Urbana. 

 

Scrieți, va rog, despre un pui de om care are nevoie de voi. Apoi provocați mai departe oamenii la fapte bune. 

 

Dacă doriți sa donați o puteți face aici: 

https://www.gofundme.com/f/lifeforrobert

 

Dacă doriți sa vorbiți direct cu mama lui, sa confirmați cazul, o găsiți aici: 

 

https://instagram.com/irina.grabazei?igshid=1w4xqssk2k81a

 

#azisalvamoviata

Un LIKE&SHARE ajuta mereu.
fb-share-icon0
Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1 thought on “Dăm leapșa între bloggeri ca să salvăm o viață. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii primul care afla!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

⬇️Ești ceea ce faci acum, nu ceea ce spui că vei face. ⬇️

Instagram980
%d blogeri au apreciat: