Luam copiii cu noi la petreceri sau nu? Ce am făcut noi de Revelion.

Anul acesta chiar am facut-o lata si chiar cred ca aveam nevoie de o distractie asa. In primul rand, copiii au ramas cu noi pentru ca mama, singurul ajutor in Bucuresti pe care il avem, nu a putut sa ramana cu ei. Asa ca aveam doua variante, ori ne culcam si noi la 00:30, odata cu ei, ori exact ce am facut.

Asta a insemnat sa stam pana imediat dupa miezul noptii cu cei mici, petrecerea a fost la vecinii nostri care intr-un timp foarte scurt ne-au devenit si prieteni dragi. Cand focul de artificii s-a terminat, eu am plecat cu ei acasa, asta inseamna ca doar am intrat dintr-o casa in alta, i-am culcat, am luat interfonul cu mine si m-am intors la party unde am dansat si am ras pana cand a rasarit soarele,la propriu. Noi am ajuns acasa pe la 6:30, iar copiii la 8:30 ne dansau in pat. A meritat? ohohoho, si inca cum.

Daca ma cititi de mai mult timp, probabil ca deja stiti ca eu sunt (aproape) obsedata de programul copiilor si rutina lor zilnica. Cred ca ii ajuta enorm pe ei, oricine cred ca stie ca un copil odihnit e un copil fericit. Dar mai ales cred ca ne ajuta pe noi, parintii, sa ne pastram mintile intregi. In timpul scolii/cresei amandoi sunt in pat la 19:30, la 20:00 deja se sforaie pe doua voci. Dar revelionul? Revelionul e revelion, si sa stiti ca desi mi-ar fi placut sa nu sterg mustati murdare inainte de miezul noptii, a doua zi m-am bucurat tare ca am putut sa le spun si lor “La multi ani” si sa le trag o pupaceala. 

Noi abia astazi putem spune ca ne-am saturat de somn, dar cat timp am lipsit de pe blog (va povestesc maine de ce) am tot dat scroll peFacebook si m-am mirat sa vad mamele impartite in doua tabere,baricadate bine si cu argumentele la ele. Unele zic ca cei mici nu au ce cauta treziti la miezul noptii, altele ca e ok sa petreaca cat vor ei. Eu nu cred ca e corect in nici un fel, cred ca e corect asa cum e bine pentru toata lumea. M-am saturat putin de verdicte din astea transante. Un copil iubit, jucat, mancat (da, in ordinea asta) este un copil crescut frumos. Restul, sunt doar can-can-uri menite de a umfla ego-uri. Parerea mea. 

Asa ca, dragile mele, orice ati ales in noapte dintre ani, sa stiti ca ati ales bine. Oricum, revelioanele in care trebuie sa ne gandim daca luam copiii cu noi sau nu sunt numarate, vor veni ani in care doar ii vom suna de la distanta.

 

 

Un LIKE&SHARE ajuta mereu.
fb-share-icon0
Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii primul care afla!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

⬇️Ești ceea ce faci acum, nu ceea ce spui că vei face. ⬇️

Instagram980
%d blogeri au apreciat: