Febra, mucii și nopțile nedormite ajung doar o amintire. 

 

Doamne, câte nopți n-am mai vegheat la patul lor, câte griji și frici aveam la fiecare muc, la fiecare temperatura crescuta din termometru. Nu mai zic de nopțile de bebeluseala, când mi-aș fi dat o mana pentru o noapte dormita.

Iar acest articol este pentru voi, mamele care încă dormiți puțin, nu aveți timp de nimic și care într-un fel sau altul nu mai reușiți sa vedeți lumina de la capătul tunelului. 

Va spun ca exista! Toate greutățile de acum se transforma într-o gura de aer proaspăt, care tine doar pana în adolescenta, e adevărat, dar care e minuuunata. Copiii mei dorm toată noaptea, răcesc foarte rar și plâng foarte puțin spre deloc. Asta pentru ca a trecut agitația, simt ca suntem pe ape line acum. Sa nu mai vorbesc de perioada diversificării, aia a fost teribil de grea pentru mine, la ambii copii. Nu îmi place sa gătesc, nu ma pricep, îmi era frica ca nu le dau ce trebuie, ca se vor sufoca sau câte și mai câte. 

Știu, e aproape imposibil de crezut printre miile de biberoane sau alăptat de 10 ori pe noapte, printre zeci de feluri de mâncare preparate zilnic și refuzate toate, printre scutecele interminabile și printre minutele numarate de băut cafeaua liniștită ca exista și viata aia din povesti după toate astea. Și va mai spun ceva, toate astea merita nesupus de mult. Sa poți sa te înțelegi pe aceiași limba cu copilul tău, sa poți sa te joci tot felul de jocuri care sa te distreze și pe tine, dar și pe el, asta e ceva minunat. Sa poți sa razi cu ei la aceleași glume și sa îți caute încă mâna pe strada e magie. 

Dar nu va grăbiți, deloc. E greu, e frustrant, știu, toate știm pentru ca dacă ne-am crescut copiii singure e imposibil sa nu fi simți greul. Imposibil. Dar o data ce el trece, vine dorul nebun de piciorușe mici și miros de lapte, de adormit la piept și de împins căruciorul. Asa ca bucurați-vă acum, greul trece, dar dorul niciodată.

Un LIKE&SHARE ajuta mereu.
fb-share-icon0
Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii primul care afla!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

⬇️Ești ceea ce faci acum, nu ceea ce spui că vei face. ⬇️

Instagram980
%d blogeri au apreciat: