Uneori ai chef sa fii soția lui, nu doar mama copiilor. Și asta e grozav.

De fiecare dată când spun cuiva ca îmi cresc copiii fără ajutor și ca lucrez de acasă reacțiile pe care le primesc sunt de wowww, ce fain. Ce norocoasa ești. 

Absolut ca sunt. Nu e nimic mai frumos decât sa poți sa fii parte din fiecare etapa a copilului tău, sa fii acolo la fiecare zâmbet, la fiecare urlet, la fiecare buba. Dar e și al naibii de greu. Expresia „stai acasă cu copilul” clar a fost spusa ori de un bărbat, ori de cineva care n-a „stat” niciodată cu un copil. 

Sa ne înțelegem, atunci când am ales drumul asta am făcut-o conștient și sunt incredibil de fericita ca am ales asa. Și la fel va spune orice mama care își creste singura copilul. Și când zic singura nu ma refer la lipsa unui partener, pe tatăl copilului nu îl trec la ajutor pentru ca el e TATĂL, adică e și în fisa postului sau sa își crească copiii. 

Cred ca e dificil și sa ai un job full time, sa îți vezi copilul seara și sa faci tot posibilul sa ii fie bine. Dar și de o parte și de alta, cred ca orice MAMA își dorește sa fie întrebata și ce mai face ea, cum e, sa mai poarte conversații și despre altceva decât despre copii și scutece și biberoane, și alăptat, și diversificare și orice. 

Știți care e momentul meu preferat într-o zi? Atunci când în casa se face liniște și simt ca am timp. Am timp de oriceee. Când nu mai sunt doar mama copiilor mei, ci și soția tatălui lor. Alea sunt momentele pe care le super aștept și da, uneori le pierdem, pentru ca suntem amândoi obosiți, amândoi încărcați de peste zi. Dar ma bucur mult ca deși avem suișuri și coborâșuri, mereu reușim sa ne regăsim la jumătate. 

În concluzie, sa știți ca faceți tot ce puteți voi și ca nimeni pe lumea asta nu are dreptul sa va judece pentru nimic. Sa „stai” acasă cu copilul e un job în sine, iar dacă pe lângă asta reușiți sa va spălați și pe dinti, sunteți extraordinare, ați auzit?

 

Ps: poza e ca să ma simt eu mai bine. În ziua reușisem sa ma aranjez, sa hrănesc doi copii sa îmi iau soțul de la atelier și sa ajung și la un botez. Scoateți și voi de la naftalina o poza din asta și uitați-vă la ea când sunteți prost dispuse.

Un LIKE&SHARE ajuta mereu.
fb-share-icon0
Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii primul care afla!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

⬇️Ești ceea ce faci acum, nu ceea ce spui că vei face. ⬇️

Instagram980
%d blogeri au apreciat: