Cine înjura mai bine? Tatăl sau copilul?

Astăzi am vrut sa ne bucuram puțin de vremea încă de primăvară asa ca am ales sa ieșim cu cei mici în parc. De obicei mergem în apropierea casei, în Bazilescu, dar astăzi ne-am simțit aventurosi asa ca am plecat pana în Herăstrău. 

Dacă sunteți din București sigur știți parcul de la Casa Presei, noua ne place acolo pentru ca e multa verdeață, aproape de lac dar destul de liber. Dar ce am trăit astăzi acolo, n-am mai trăit de mult. 

Când am ajuns în parc erau trei copilasi destul de sărăcăcios îmbrăcați, iar pe banca doi bărbați, unul în scaun cu rotile, altul cu o carja. Inițial am zis ca sunt pașnici, dar după 5 minute au vrut sa plece, probabil ca ii deranjam. Asa ca au început sa urle niște înjurături grele de pe banca unde erau ca să cheme copiii. Copilașii, evident, au început sa se ascundă și sa facă un joc din asta. 

Exact lângă parc exista un paznic, m-am dus și l-am deranjat rugându-l sa oprească circul acela. Bărbații fumau, înjurau, copiii la fel. A venit domnul de la paza și ce credeți ca a făcut? Exact. Nimic. 

Și-a pus mâinile în șold și a continuat sa ii privească ca la spectacol. Atunci noi ne-am hotărât sa plecam, era clar ca nu mai era nimic de făcut iar eu nu voiam sa îmi vad copiii martori la asa ceva. De obicei nu plec în astfel de situații, încerc sa ii învăț ca uite, poți cere ajutorul, ca lucrurile se pot rezolva și ca nu trebuie sa te sperii. Lumea nu e un loc asa roz, iar eu nu vreau și nici nu pot sa ii țin într-o bula de clestar. 

Dar acum va întreb, paznicii diin parcuri nu sunt plătiți din banii mei și ai dvs? Firma de paza probabil câștiga sume faine iar primăria probabil are buzunarele pline de la șpaga luată. 

Sigur ca asa este. M-am întors înainte sa ies din parc sa ma uit în urma mea și am văzut cum băiețelul mai mare era lovit cu o carja, iar paznicul mergea în urma lor și zâmbea. În ce lume am ajuns sa trăim? 

Un LIKE&SHARE ajuta mereu.
fb-share-icon0
Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii primul care afla!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

⬇️Ești ceea ce faci acum, nu ceea ce spui că vei face. ⬇️

Instagram980
%d blogeri au apreciat: