M-am chinuit sa fiu bărbat ca să ajung să….

Ieri am fost la gala Itsy Bitsy, Lideri pentru Liderasi, și am stat pana târziu pentru ca a fost o placere sa ma revăd cu atâtea doamne faine și am ras și glumit cât pentru tot anul. Ca deobicei, atunci când plec de acasă, la întoarcere mereu se întâmplă să rămân cu Lucian pana târziu în noapte la povesti. 

Ii place sa ii povestesc cum mi-a fost ziua și mereu dezbatem seara. Din una în alta, am ajuns sa vorbim despre ce înseamnă să fii bărbat. Sigur știți ca circula prin online tot felul de filmulețe cu o anumita doamna care spune ca nu ești bărbat dacă împingi căruciorul, dacă gătești acasă sau dacă cumperi scutece. 

Noi ne amuzam pe subiectul asta, Lucian mi-a spus de multe ori ca el nu vede asta ca pe ceva extraordinar sau demn de lauda, i se pare normal sa aibă grija de copiii lui. Dar mi-a mai spus ceva aseară, pentru prima data și cred ca se încadrează în una din cele mai faine declarații pe care le-am auzit de la el. 

 

„Eu m-am luptat toată viata sa fiu bărbat ca să ajung să fac fix asta.

Sa cumpăr scutece

 

Ca să înțelegeți puțin contextul, soțul meu e genul ala de bărbat considerat old style în zilele noastre. El îmi deschide ușa oriunde mergem, comanda la restaurant și niciodată n-am împărțit nota de plata. A fost crescut în mare parte de bunicul lui, despre care trebuie sa fac cândva un articol separat, pentru ca deși nu l-am cunoscut, ii mulțumesc în gând mereu pentru ca soțul meu a primit educația pe care o are. Când a spus fraza de mai sus eu am înțeles perfect ce vrea sa spună. 

El a fost mereu în așteptarea noastră, la timpul și momentul potrivit. A așteptat și a fost într-un anumit fel, mereu cu dorința de a avea fix familia pe care o avem acum. Iar eu m-am îndrăgostit de soțul meu încă o data. 0

Nu contează multe pe lumea asta, dar contează sa știi ca nu trebuie sa îl rogi pe omul de lângă tine sa aibă grija de copiii Lui. Sunt multe lucruri pe care le fac doar eu, e și normal, mama e mamă orice ar fi. V-am povestit toate astea ca să stiti ca un bărbat e bărbat abia atunci când nu vede creșterea copiilor ca pe o obligație, ca pe un sacrificiu pentru voi, ci ca pe un dar. Și cred ca unii din bărbați uita uneori lucrurile astea, cred ca nu strica din când în când sa le reamintiți ca anii trec la fel și pentru ei, iar legătură pe care o fac acum cu puii lor, ține cât pentru o viata. 

Un LIKE&SHARE ajuta mereu.
fb-share-icon0
Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii primul care afla!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

⬇️Ești ceea ce faci acum, nu ceea ce spui că vei face. ⬇️

Instagram980
%d blogeri au apreciat: