Rețeta rapidă și sănătoasă pentru cină (sau dejun).

În seara asta am avut musafiri la cina, prietena mea din copilarie, asa ca am vrut sa pregătesc ceva rapid și gustos. Și ce credeți? Mi-a ieșit o cina delicioasa, din „resturile” pe care le aveam prin frigider pentru ca la noi sâmbăta e zi de cumpărături. 

Am făcut o frittata cu pui, DE-LI-CIOA-SĂ. E gata în 20 de Minute cu tot cu pregătire, arata bine și e și super sănătoasă. Noi am mâncat-o fierbinte, dar merge servita și rece la dejun sau dacă o coaceți în forme de brioșe merge perfect pentru pachețelul de scoala. 

Eu am folosit asa:

-7 oua

-o jumătate de piept de pui

-un pumn de baby spanac rămas în congelator 

un mic de legume, tot asa, ramase în congelator (morocv, porumb, mazăre, fasole verde)

-cașcaval 

-sare, piper, usturoi granulat 

Se prepara super usor. Întâi se pune pieptul de pui într-o tigaie cu ulei. Se amesteca constant pana când devine alb pe toate părțile. Apoi se adaugă mixul de legume, se călesc cam 5 minute, pana când se înmoaie, apoi se adaugă spanacul stors bine de apa. 

Într-un bol separat se bat ouăle ca pentru omleta și se adaugă cașcaval ras. Compoziția din tigaie se pune peste oua, apoi toate merg într-o tava unsa bine cu unt. Au stat la cuptor cam 20 de minute sau pana când vedeți ca frittata nu se mai mișcă în tava, devine tare. Ah, era sa uit. Eu am mai adăugat un strat de cașcaval ras înainte sa o bag în cuptor, noua ne place mult sa facă curata aceia crocanta puțin. 

Asta e tot. Pofta buna sa aveți. 

PS: dacă vreți sa vedeți rețeta video, o găsiți pe pagina mea de Instagram (AICI

 

Un LIKE&SHARE ajuta mereu.
fb-share-icon0
Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii primul care afla!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

⬇️Ești ceea ce faci acum, nu ceea ce spui că vei face. ⬇️

Instagram980
%d blogeri au apreciat: