Cum ai vorbi cu cel de lângă tine dacă ar fi ultima dată? 

Și când spun cel de lângă tine nu ma refer neapărat la soț, ci la toți cei pe care ii aveți aproape zi de zi.

Atunci când te ridici din pat dimineața sau când pui capul pe perna seara, nu știi niciodată ce va urma. Nu cred ca trebuie sa ne lăsăm viata dictata de frici sau gânduri negre, dar cred ca dacă am fi mai conștienți ca tot ce avem de fapt se întâmplă ACUM, mulți dintre noi am trai diferit. Nimic din ce credem ca acum contează, nimic din dramele noastre zilnici nu sunt în realitate ce ne dorim cu adevărat. 

Iar treaba asta, felul în care ne purtam cu cei din jur, nu cred ca tine de nimic altceva decât de tine. E pur și simplu o alegere conștientă pe care o faci. Nu cred în îndemnurile astea motivaționale de a ierta pe toți și toate, de a trai într-un zâmbet când cineva te înjura la semafor. Dar cred ca putem sa ne schimbam energia, sa luam aceasta alegere conștientă dimineața când ne ridicam din pat. 

Eu astăzi vreau sa împart iubire. 

Cred foarte tare ca n-ar trebui sa ținem sentimentele închise într-o cutie. Spuneți-le celor dragi ca ii iubiți, nu cred ca exista cineva care poate sa se simtă sufocat de iubire. 

Spuneți-le cât de importanți sunt pentru voi, nu cred ca exista cineva care sa nu se bucure atunci când aude asta. 

Mulțumiti oamenilor din jurul vostru. Pentru orice acțiune de a lor care va aduce un zâmbet. Nu cred ca exista cineva care nu primească cu drag un „mulțumesc”. 

Și faceți toate astea nu pentru ca e ultima oara, ci pentru ca fiecare zi merita trăită ca și ultima. Va dați seama câtă fericire o sa strangeti în suflet? 

Să fiți bine. Și fericiți! 

 

Un LIKE&SHARE ajuta mereu.
fb-share-icon0
Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii primul care afla!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

⬇️Ești ceea ce faci acum, nu ceea ce spui că vei face. ⬇️

Instagram980
%d blogeri au apreciat: