Lucruri despre care n-aș vorbi niciodată online și de ce.

Știu ca se spune despre noi cei care scriem în online ca ne punem viata pe tava, ca vorbim despre tot, din acest motiv mulți și cred ca își pot da cu părerea despre viata oricui. Adevărul e ca sunt lucruri pe care nu le spunem, la fiecare cred ca variază expunerea. Și as vrea sa va mai transmit un mesaj odată cu acest articol. Sa știți ca ceea ce povestesc aici este 100% adevărul MEU, experiență mea. Dar nu este toată, nu vorbesc despre multe lucruri pe care nu le consider potrivite pentru mine, pentru copiii mei, pentru voi.

Știu ca articolele intime aduc trafic și reacții, dar prefer sa am mai pun dar bun, decât mult și venit pentru motivele greșite.

NU VOI POVESTI NICIODATĂ DESPRE:

Dacă copiii mei sunt vaccinați sau nu

Am început cu asta pentru ca este o întrebare pe care o primesc fooooarte des. Eu nu sunt medic, deci n-am nici o calitate în acest sens. Cred ca aceasta este o alegere FOARTE personala ce n-ar trebui influențată de absolut nimeni. Exista internetul, studiile, medici, toate ușor accesibile. Fiecare trebuie sa își facă propria documentare și sa aleagă ce dorește sau nu pentru copilul lui.
În afara de acest aspect, cred ca subiectul vaccinare este cel mai plin de ura atunci când deschizi cutia Pandorei online, indiferent în care tabăra ești. Nu vreau asta pentru mine, mi-a fost suficient câte injurii și jigniri am primit la adresa mea și a copiilor mei! când am scris articolele despre uleiuri esențiale.

Despre bani sau cât câștigăm.

În primul rand cred ca este absolut irelevant pentru voi, ar fi doar o curiozitate pe care vreți sa o satisfaceti și în urma căreia nu s-ar naște nimic constructiv sau bun. Am un articol foarte cautat și citit pe blog despre cât se poate câștiga din meseria asta, iar informațiile de acolo cred ca sunt tot ce aveți nevoie pentru a porni la drum, dacă asta va doriți.
Iar despre cât câștiga soțul meu, din nou aceleași considerente.
Tot ce pot sa va spun este ca muncim mult, tot ce avem este mulțumită lui Dumnezeu și ca suntem recunoscători pentru fiecare lucru, mic sau mare.

Despre cum am fost ceruta de sotie.

Asta s-ar putea sa vi se para amuzant sau ciudat. Cine n-ar vrea sa povestească asa ceva? Pai, se pare ca eu. Sunt o persoana extrem de deschisa, după cum vedeți sunt puține lucruri despre care n-aș vorbi, dar acesta este unul din momentele extraordinare pe care vreau sa îl păstrez doar pentru mine și sufletul meu. A venit pe neașteptate și cred ca pot simți și acum emoția de atunci dacă închid ochii. Simt ca dacă as povesti în gura mare s-ar duce din magia momentului nostru.

Despre intimitate, sex, relații sexuale.

Din nou, e un subiect foarte personal. Sunt o mare susținătoare a educației sexuale pentru copii, dar eu înțeleg aceasta educație puțin altfel. Cum sa te protejezi, cum funcționează corpul tău, ce e permis și ce nu. Toate aceste discuții eu ma asigur ca le am cu copiii mei încă de pe acum, cu amândoi, potrivit vârstei. Dar pe lângă asta vreau sa le explic ca aceste lucruri sunt intime, despre ei si corpul lor. Cum sa le explic eu asta dacă vor vedea la un moment dat cum povestesc online despre viata mea sexuala? Și nu vorbesc acum despre generalități, informare, etc. Ci efectiv vorbind despre mine sau despre relația mea cu tatăl lor. That’s a NO for me.

Despre intimitatea copiilor mei

Deși acesta este (încă) un blog de parenting, sunt foarte multe lucruri pe care nu le povestesc despre ei. Confesiunile lor, stangaciile lor, mai ales când vine vorba de Sofi, pentru ca ea este cea mai mare. Deja avem niște discuții foarte intime și faine iar eu vreau ca al meu copil sa știe ca TOT ce îmi spune rămâne între noi. Ca poate beneficia 100% de încrederea și discreția mea, încă de pe acum. Nici lui Lucian nu ii povestesc eu nimic, dar întotdeauna o încurajez sa ii povestească și lui. Mi se pare importanta relația pe care și-o construiesc acum, dar pana la un punct. Totuși tine de ei doi ce și cum fac.

Un LIKE&SHARE ajuta mereu.
fb-share-icon0
Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii primul care afla!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

⬇️Ești ceea ce faci acum, nu ceea ce spui că vei face. ⬇️

Instagram980
%d blogeri au apreciat: