Tot ce faci e pentru ei. Știai?

Din milisecunda în care ȘTII ca ești MAMĂ absolut toate deciziile pe care le iei sunt pentru ei.

Nimeni nu te poate pregăti  pentru momentul în care corpul, mintea, sufletul îți sunt invadate de o iubire nepamanteasca. Pentru asta devenim mame, de fapt. Pentru ca nimic pe lumea asta nu se compara cu iubirea asta imensa, de necuprins în cuvinte.

De ce e asa? Pentru ca altfel n-am putea. Pentru cine altcineva pe lumea asta ai pierde nopți la rand, ani la rand? Pentru cine pe lumea asta ai sacrifica cariera sau relația cu prietenii, dacă ar fi nevoie? Pentru cine pe lumea asta ai renunță la tine într-o secunda, dacă ar fi nevoie?

Doar pentru copil. Pentru ca asa cum sunt ei, uneori obositori sau morocanosi, ne dau mai mult decât am putea noi vreodată.

Degeaba ne învârtim în jurul adevărului, de fapt, nici nu știu de ce a ajuns atât de greșit sa spui ca în primul rand în viata ta e copilul. Atunci când cauți un job mai bun, sau atunci când alegi o vacanta, sau atunci când schimbi mașina, sau casa, sau bărbatul, toate le facem voluntar sau nu, conștiente sau nu, pentru copil.

Pentru ca ai făcut o alegere. Iar asta e cel mai frumos lucru. AI ALES sa fii MAMĂ. Ai ales sa primești în viata ta cel mai minunat dar.

Poate nu simțim asta în fiecare zi, poate nu mereu realizam, dar atunci când apele sunt line noi ȘTIM ca am ales bine.

Tare as vrea sa știu cum vedeți și voi lucrurile. Credeți că sunt lucruri pe care le face strict pentru noi sau toate deciziile sunt despre ei, despre copii?

Să fiți bine!

Un LIKE&SHARE ajuta mereu.
fb-share-icon0
Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii primul care afla!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

⬇️Ești ceea ce faci acum, nu ceea ce spui că vei face. ⬇️

Instagram980
%d blogeri au apreciat: