UN copil de 4 ani a murit pentru ca a fost tratat doar cu uleiuri esențiale și vitamina C pentru GRIPA. 

 

Dacă sunteți de mai mult timp aici pe blog probabil deja știți ca am scris doua articole despre uleiurile esențiale. Unul despre un copil de 3 luni care a murit în România din aceiași cauza, iar altul despre studii și ce știm pana în prezent despre aceste uleiuri. Dacă nu le-ați citit v-aș ruga sa începeți cu ele, e important sa aveți toate datele înainte sa va formați o opinie. Aici și aici le găsiți. 

Așadar, în Colorado, a murit un băiețel de 4 ani, cu gripa, care a fost tratat acasă de mamă lui după recomandările primite pe un grup de anti-vax, deci nici măcar un grup de uleiuri ceea ce inseamna ca nebunia continua peste tot. Va las mai jos print screen uri din mesajele pe care mama le scria în timp ce copilul era febril și deja făcuse doua convulsii. 

Aceasta este știrea.

Dacă nu aveți răbdare sa citiți, va spun pe scurt. Mama disperata întreabă ce sa le mai dea celor doi copii febril, recomandările pe grup sunt de a ii da vitamina c pana la diaree, a dormi mult, a face contact 1 la 1, a arde uleiuri pe foc. Incantatiile mai lipseau.

Mama revine cu update, spune ca a avut convulsii, ca familia și medicul ii spun ca e nebuna și ca ar tremuri sa ia medicamentație, ea în continuare primește aceleași sfaturi. Sa nu se îngrijoreze, sa insiste pe uleiuri și vitamina C.

OK, mulți poate spuneți ca vina este a mamei. Cu siguranță că ea a primit deja cea mai grea pedeapsa posibila. Și-a pierdut copilul.

Din acest motiv eu vreau sa vorbesc despre cei care continua aceasta promovare agresiva, care dezinformează fără nici un simt de răspundere și care nu pot fi trași la răspundere. Facebook nu te arestează pentru ca ai lăsat un comentariu nepotrivit. Eu știu asta cel mai bine, atunci când la articolele precedente au fost oameni care mi-au dorit lucruri îngrozitoare pentru ca nu am aceleași convingeri ca și ei. În viata reala, dacă instigi, lovești, jignești, exista legi care te protejează. 

Poate nu la noi, dar cazul acesta este din America, tara tuturor proceselor de 2 bani. Aceste grup faimos, care a participat în mod activ la decesul copilului de 4 ani, la americani este înființat de Larry Cook, absolvent de universitate și care este specializat în relații publice, conducând ani la rand acest departament în cadrul unei companii de produse naturopate din California. Totul fain frumos pana aici, doar ca omul a văzut ca e loc de bussines asa ca a plecat pe cont propriu iar acum dezinformează în masa. Veniturile lui sunt exclusiv din promovarea de produse, uleiuri și altele asemenea în mediul online. 

Cu ce preț? Cu acela al unor vieți umane. Copii de 3 luni, 4 ani și mulți alții de care nu s-a scris sau n-am aflat eu. Pentru ca ni se induce în mod constant idea ca totul ne poate omorâ. E dureros. 

Cred ca fiecare e LIBER sa aleagă ce și cum dorește, ca fiecare se tratează fix cum dorește. Dar VA ROG sa știți ca prețul pentru o alegere greșită poată însemna viata copilului vostru. Nu trebuie sa credeți nici un grup de părinți, nici pe mine. Citiți, întrebați, informați-vă din toate sursele posibile, educația e singura arma pe care o avem. Iar în zilele noastre este mult mai ușor sa avem acces la tot ce înseamnă informație. 

Aveți grija de voi și de copiii voștri.

 

*imaginile sunt luate de pe grupul în cauza, discuțiile continua în acest sens, mamă nu a administrat uleiuri, vitamina C, etc destul sau ca la „carte”.

*acesta nu este un articol anti-vax, pro-vax ci este un articol anti dezinformare, anti răspundere, anti promovare agresiva, anti studii care sa susțină, anti prostie.

Un LIKE&SHARE ajuta mereu.
fb-share-icon0
Spread the love
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

2 thoughts on “UN copil de 4 ani a murit pentru ca a fost tratat doar cu uleiuri esențiale și vitamina C pentru GRIPA. 

 1. Hives
  Inflammation Of The Large Intestine With Bleeding
  Inflammation Of The Liver Called Hepatitis
  Low Body Temperature
  Puffy Face From Water Retention
  Seizures
  Swelling Of The Tongue
  O mica parte din „side effects”.
  Ore cati au murit de tamiflu?
  Trebuie sa ai corp tare sa rezisti la efectele astea. Le fel si pentru gripa.

 2. Daca veti avea curiozitatea sa cititi care este protocolul de tratament in caz de gripa, oare veti rescrie articolul? 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii primul care afla!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

⬇️Ești ceea ce faci acum, nu ceea ce spui că vei face. ⬇️

Instagram980
%d blogeri au apreciat: