9 lucruri pe care le fac pentru soțul meu.

Am văzut aceasta idee pe YouTube, la Sarah Therese, o tipa de care îmi place tare mult, mamă de 3 copii și soție. Într-o lume în care ne e foarte greu sa ne mai arătăm iubirea și devotamentul fără a fi judecați sau etichetați, cred ca e fain sa poți sa te arunci în iubire fără temeri. Sa faci lucruri pentru omul pe care îl iubești fără sa te gândești ca e prea mult, ca te-ar răni sau sa fii prea mandra pentru asta. A fi femeie pentru mine înseamnă să fiu și soție, și mama, și femeie. E minunata pentru mine sa am atatea roluri. Chiar dacă uneori e greu, n-aș vrea niciodată sa fiu barbat😂.

Va las mai jos lista mea de lucruri pe care le fac pentru soțul meu, fără sa aștept nimic la schimb și fără sa îmi fie teama. Asa e în iubire. Săptămâna viitoare am sa fac o lista și cu lucrurile pe care le face el pentru mine, voluntar.

1. Ii dau timp. El nu e ca mine, eu știu sa cer timp atunci când am nevoie. El niciodată nu face asta, deși îl simt ca are nevoie. Eu ma resetez atunci când ies sau ma plimb, dacă ma vad cu prietene sau dacă pur și simplu beau o cafea în liniște într-un loc fain. El în schimb are nevoie de timp cu el. Asa ca de multe ori seara, când copiii dorm, în loc sa merg sa stau cu el, îl las. Nu mi-a spus niciodată ca de asta are nevoie, dar mi-a mulțumit pentru ca o fac.

2. Diminetea mereu îl las pe el sa doarmă mai mult. Chiar dacă sunt foarte obosita uneori, mereu îl las pe el sa se odihnească pana la 9-10, iar apoi ma duc eu sa ma culc. Asta în diminețile în care copiii se trezesc foarte devreme sau când nopțile sunt mai grele.

3. De multe ori aleg sa ii las lui ultimul cuvânt. Bărbații au aceasta nevoie, chiar dacă ultimul lui cuvant e „ai dreptate”. Și între un soț fericit și o ambiție, îl aleg pe el. 😬

4. Nu fac niciodată lucrurile care nu ii plac, chiar dacă e cu mine sau nu. Asta o fac și pentru el, dar în primul rand din respect pentru mine. Cred ca putem pași libere și respectând dorințele celuilalt. Dacă ar exista lucruri cu care nu sunt de acord as prefera sa le discutam decât sa îl mint.

5. Nu îl mint. Deloc. Daca ar fi sa ma întrebe cineva care este secretul unei relații faine și de durata înainte de sex și respect cred ca as pune încrederea. Dacă exista încredere, restul vine de la sine. Încrederea te ajuta sa comunici liber despre orice, sa îl asculți pe cel de lângă tine cu adevărat tocmai pentru ca ai încredere. Dacă sexul îl poți resuscita, încrederea pierduta nu se mai întoarce niciodată.

6. Îl las sa se răcorească cu mine. 😂 Cred ca orice om trebuie sa aibă un loc unde sa poată spune orice, despre orice și oricine, fără sa fie judecat. Asa e el cu mine în casa. Când are nevoie sa fie nervos, îl las sa fie. Când are nevoie sa fie fericit pentru orice chichiță, sunt acolo sa ma bucur cu el. E vorba despre emoții de fapt. Îl las sa și le arate asa cum sunt ori de câte ori simte nevoie. Chiar și atunci când e vorba despre noi.

7. Am descoperit recent ca deși nu îmi place sa gătesc, ador sa îl vad cum mănâncă cu pofta din tot ce fac. Dragostea pentru gătit nu cred ca va veni vreodată, dar dragostea pentru el e suficienta. ♥️

8. Îl las sa își construiască propria lui relație cu copiii. O buna perioada de timp simțeam nevoia sa ii dau indicații, sa ii spun cum fac eu și cum procedez eu. Dar mi-am dat seama ca nu e ok. Fiecare părinte trebuie sa își construiască propria relație cu copiii sai. Dacă la lucrurile de baza, la cele importante, sunteți pe aceiași lungime de unda (și cam asa ar trebui sa fie), restul fac parte doar în povestea fiecaruia. 😍

9. Sunt mereu de partea lui. Chiar dacă greșește, chiar dacă o da în bărci uneori, eu sunt de partea lui. De zis tot ii zic ce părerea am, dar suntem noi doi și restul lumii.

Va provoc și pe voi sa faceți o lista. Dacă vreți sa o împărtășiți cu mine, dacă nu sa o faceți pentru soțul vostru, ca tot se apropie V Day.

Un LIKE&SHARE ajuta mereu.
fb-share-icon0
Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii primul care afla!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

⬇️Ești ceea ce faci acum, nu ceea ce spui că vei face. ⬇️

Instagram980
%d blogeri au apreciat: