Cine sunt bloggerii sa își dea cu părerea despre educație.

Iar pentru cei cârcotași, care prefera sa arate cu degetul decât sa pună osul la munca și care întreabă constant și retoric „dar cine sunt bloggerii ăștia ca să își dea ei cu părerea” va spun doar atat, despre mine, nu pot vorbi în numele altora:

➡️Sunt un om care a renunțat pentru niște ani la gândul unei cariere pentru fericirea copiilor. 

➡️Sunt un om care STIE ca nu le știe pe toate, iar pentru acest fapt învăț în permanenta. 

➡️Sunt un om care timp de niște ani a scris constant sute de articole pe care le puteți accesa oricând, gratuit, din confortul casei voastre. Pe timpul meu, pe munca mea, pe nervii mei. 

➡️Sunt un om care a avut privilegiul de a avea acces la conferințe foarte importante pe tema educației și mai sunt un om care s-a și dus la ele, iar mai apoi am scris tot aici pentru ca voi sa aveți acces gratuit la informație de calitate. 

➡️Sunt un om cu niște copii fantastici care sunt dovada vie a tot ce grăiesc eu aici. Ne vedem la o cafea oricând ca să va convingeți. 

 

Dar chiar dacă nu va interesează toate cele de mai sus. Chiar dacă nu ma credeți pe cuvânt, pe același principiu, cine sunt eu ca să ma ascultați voi? 

Va spun eu, nimeni. Dar eu atunci când aud sau citesc o informatie din orice sursa am disponibilitatea și dorința de a nu ma crede buricul pământului și de a întreba și de a verifica pana când ajung la o concluzie personala. Asa ca nimic din ce citiți la mine sau la alții nu trebuie sa vina ca o lege, ca un verdict. Nu, dar renunțați sa mai stați cocoțați pe un piedestal de unde sa jigniți, sa judecați și sa nu faceți nimic altceva. 

Nu trebuie sa existe mândrie, ego, atunci când vine vorba de copii. Nu trebuie sa ii creșteți după un curent sau altul. Dar sunteți privilegiați pentru ca puteți acum avea acces la informație, la studii, la conferințe, la care părinții noștri nici nu visau. Marea majoritate visa la o portocala. Nu aveți nici o scuza sa jigniți și sa stați cu mâinile în san. Nu aveți voie sa fiți ignoranți când vine vorba de copiii voștri. Gândiți-vă un pic la mesajul meu, ieșiți puțin din bula propriei gândiri și poate veți găsi informații faine de partea cealaltă. 

Și nu uitați ceva. Copiii sunt oglinda vostra, nu invers. Ce vedeți greșit în ei sunteți voi de fapt. E greu, știu. Dar e atât de minunata lumea o data ce ai înțeles asta. 

 

Un LIKE&SHARE ajuta mereu.
fb-share-icon0
Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii primul care afla!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

⬇️Ești ceea ce faci acum, nu ceea ce spui că vei face. ⬇️

Instagram980
%d blogeri au apreciat: