Tu știi cu cine te-ai căsătorit? Exista 3 tipuri de bărbați. 

 

În ziua de azi fericirea într-un cuplu aproape ca a devenit o utopie iar atunci când ai o relație frumoasa, stabila, fericita oamenii tind sa te întrebe care e secretul. Nu exista nici secrete, nici rețete. Exista doar alegeri pe care le faceți. Și pe care le puteți face oricând pe timpul vieții, dacă ceva bun a iesit din modernismul asta e ca te poți răzgândi oricând dacă alegerea facuta nu îți aduce fericire. 

Cum ați citit și în titlu exista mai multe tipuri de bărbați. Știu ca „lista” mea s-ar putea sa para materialista dar sa ii dați o șansă. Eu zic ca poate sa facă puțina lumina ca răspund la întrebarea „cum faci sa fii fericita”? 

În primul rand nu alegi niciodată bărbatul sărac și fără pic de ambiție. De ce? Pentru ca sărăcia aduce cu ea griji, probleme, durere, nopți nedormite. Pentru ca un bărbat fără ambiții și dorințe de a își depăși condiția nu va putea niciodată sa îți aducă fericirea. Pentru ca un bărbat dezinteresat de propria lui viata nu are cum sa fie interesat de viata ta. Pentru ca nu vei putea iubi cu adevărat un  bărbat pe care nu îl admiri și de la care nu ai ce învăța. Vedeți cum materialul de fapt ne aduce înapoi la partea emoțională? Pentru ca sunt strâns legate între ele. 

Apoi mai sunt bărbații care au ori foarte mulți bani, ori funcții înalte sau importante, ori pe amândouă, dar care doar asta este. Banii și funcția lui. Știu, e aproape irezistibil sa nu te căsătorești cu cineva care te plimba în vacante scumpe sau care ridica scaunele atunci când intra într-o încăpere. Dar doar cu asta vei rămâne, vei fi mereu „soția” doctorului X sau „nevasta” ăluia cu mașina de lux și vila pe Primăverii. Pentru ca tipul acesta de bărbați vor doar trofee lângă el, iar când entuziasmul acelui „câștig” se duce, când adrenalina momentului trece, se înscrie la următorul concurs. Iar tu ramai „fosta” doctorului X. 

Și apoi mai exista un tip. Tipul acela la care viseaza toate femeile, și bogat, și frumos, și deștept. Well, nu exista. Dar în schimb exista bărbatul care poate nu e azi bogat , dar despre care știi ca oricând e capabil sa renască. Barbatul care îți dă tot ce are, care face tot ce poate ca TU sa crești alături de el, bărbatul acela pentru care ești începutul și sfârșitul, pentru care ești soarele din casa. Bărbatul acela pe care îl privești cu admirație infinita, căruia ii studiezi fiecare pas, fiecare vorba, pentru ca știi ca ai ce învață de acolo. Bărbatul care vrea o partenera alături de care sa construiască, nu un trofeu de pe care sa șterg praful când ajunge acasă. Bărbatul care e atât de sigur pe el încât nu caută confirmări în alte femei. Pentru ca te are pe tine. 

Doamnelor, prietenele mele virtuale, orice altceva în afara de asta nu merita pentru nimic în lume. Aveți doar o viata, doar o șansă la fericire iar iubirea trăită alături de un om este un sentiment pe care nu vreți sa îl regretați la bătrânețe. 

Și nu săriți, o sa revin cu un articol și despre femei, pentru ca nu poți sa fii oricum ca să ai lângă tine un astfel de bărbat. Și tu trebuie sa îl meriți la fel de mult cum și el trebuie sa te merite pe tine.

 

Disclaimer: nu, nu ești materialista dacă vrei un bărbat cu potențial. O femeie care își dorește confort, stabilitate, care vrea sa aibă viitorul ei și al copiilor asigurat se numește o femeie deșteaptă. Materialista ești atunci când te bucuri la o masa plătită în oraș, la un inel și câteva perechi de pantofi.

Un LIKE&SHARE ajuta mereu.
fb-share-icon0
Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1 thought on “Tu știi cu cine te-ai căsătorit? Exista 3 tipuri de bărbați. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii primul care afla!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

⬇️Ești ceea ce faci acum, nu ceea ce spui că vei face. ⬇️

Instagram980
%d blogeri au apreciat: