Tata, soțul și parfumurile. 

Zilele trecute aveam niște timp de irosit prin mall, până să o iau pe Sofia de la școală și mereu când ajung acolo fără un scop precis îmi place să intru în magazinele unde nu intru cu copiii aproape niciodată. Cum sunt parfumeriile Douglas, de exemplu, acolo nu e un loc în care un copil să se simtă în largul lui, dar eu, oh, eu. Eu mă simt ca acasă. 

Și cu ocazia asta mi-am amintit că nu v-am povestit niciodată despre amintirile mele legate de mirosuri și nici despre cele două parfumuri care îmi amintesc de tot ce e mai important pentru mine. 

Primul este pentru EL. Parfumul este Trussardi Uomo și miroase exact ca Lucian. Dacă cineva m-ar pune să închid ochii și să simt cum miroase el, ăsta ar fi. Miroase a bărbat, dar nu ostentativ, ci cu note discrete dar foarte puternice. Niciodată n-am știut să explic mirosurile, nu recunosc elementele ce le compun dar întotdeauna am asociat evenimente sau oameni cu mirosuri. Așa este pentru mine Trussardi, oriunde simt acest miros instantaneu mă trec fiorii și îmi vin flash-uri în minte. Prima oară când am trecut unul pe lângă altul, prima oara când m-a sărutat, cum miroase în fiecare dimineață când plecăm de acasă și tot așa miroase și seara când mă ia în brațe. E mirosul LUI. 

Iar al doilea este parfumul meu. Este singurul parfum pe care îl am și pe care îl fosesc puțin și rar pentru că nu vreau să se termine sticla aceasta. Știu că aș putea să îl recumpar si cu siguranță am să o fac la un moment dat, dar nu va mai fi tot sticla asta. Este vorba despre Bvlgari Jasmin și are o poveste foarte frumoasă în spate. Este parfumul pe care l-am purtat în ziua nunții noastre și l-am ales din două motive. Pentru că este unul din cele mai intense parfumuri pe care le-am mirosit, îmi inspira putere și siguranță, cam cum am pășit și eu în biserică. Iar al doilea motiv este pentru că îl am de la tata. El mi-a făcut cadouri puține dar mereu când pleca din țară îmi aducea mie și mamei câte un parfum din aeroport. Tata e departe de a fi un tată așa cum mi-aș fi dorit, dar încerc să rup amintirile care nu îmi fac bine și să le las să crească pe cele care îmi fac bine mie și sufletului meu.

Voi ce mirosuri aveți păstrate acolo în suflet?

Un LIKE&SHARE ajuta mereu.
fb-share-icon0
Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1 thought on “Tata, soțul și parfumurile. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii primul care afla!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

⬇️Ești ceea ce faci acum, nu ceea ce spui că vei face. ⬇️

Instagram980
%d blogeri au apreciat: