De ce mai fac bloggerii reclame în perioada asta. 

 

Treaba cu reclamele și online-ul e subiect controversat și pe timp de pace, imaginați-vă doar cum e pe timp de război. Haos. Inițial am vrut sa opresc campaniile pe care le aveam în derulare dar apoi am stat sa ma gândesc mai bine și am zis ca ele vor continua fix asa. 

Răspunsul e foarte simplu. Pentru ca faina și spirtul la suprapreț nu se plătesc decât cu bani, pentru ca pe lângă faptul ca toată lumea ar trebui sa stea în case în primul rand pentru a preveni răspândirea și pentru a proteja persoanele din grupele de risc, mai exista o problema la care mulți dintre voi care sunt angajați poate nu v-ați gândit. 

Afacerile locale, bussines urile care vând sau ofera servicii care nu reprezinta o nevoie de baza sunt sortite falimentului dacă nu exista suport din economii sau din comunitate. Poate nu știți toți, dar și noi avem un astfel de bussines. Soțul meu este bijutier și cam asta e activitatea care ne susține familia zi de zi. Și ce credeți? Previzionam ca o perioada bună de timp activitatea noastră va fi zero. 

E adevărat ca vin bani și din blog, dar recunosc ca banii de aici deobicei ne-au plătit vacantele sau mofturile, niciodată n-am depins de ei. Dar brand-urile cu care eu lucrez acum au nevoie si mai ales micile afaceri. Pentru ca da, pe voi nu va costa nimic sa dați un like sau sa dați un Share pentru ca informația sa ajungă la cineva care are nevoie de ea, dar pe mine ma ajuta iar pe brandurile cu care lucrez le ajuta și mai mult. Cum funcționează? 

Tu te uiți la articol, dai un semn ca ai trecut pe acolo și Facebook atunci da articolul mai departe altora. Poate produsul sau serviciul pe care îl promovez eu azi nu te interesează, dar poate ajunge la cineva care e interesat. Asta face puterea comunității. Din păcate nu pot sa va arat câte branduri am refuzat, aici trebuie sa mergeți pe încredere când va spun ca n-aș colabora niciodată cu un brand pe care nu îl folosesc, susțin, etc. Dacă vreți sa vedeți cea mai recenta campanie a mea, o găsiți AICI

Eu am încredere ca am cititoare mega smart și ca mai ales în astfel de perioade ne putem susține. Nu, nu e lipsa de interes sau ipocrizie sa publici reclame pe timp de pandemie. Din contra. E semn ca încerci sa ajuți și sa te ajuți mai ales pe timp de criza. 

Sa fiți bine… acasă. 

Un LIKE&SHARE ajuta mereu.
fb-share-icon0
Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii primul care afla!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

⬇️Ești ceea ce faci acum, nu ceea ce spui că vei face. ⬇️

Instagram980
%d blogeri au apreciat: