Mi-e dor să am treabă.

 

Mi-e dor sa duc copiii la scoala, în traficul ala îngrozitor și agitat.
Mi-e dor sa ma întorc acasă și sa am ce scrie în agenda. Sa am un program și lucruri de rezolvat. Acum în agenda mea e scris asa:

Spală rufele
Împăturește rufele
Pregătește de mâncare
Scrie articol
Pregătește cina
Somn.

Și bis. Îmi ocup aproape întreaga zi cu diverse, am trecut chiar și timpul petrecut cu copiii la joaca în agenda. Evident, cred ca am făcut-o doar ca pe un moft, doar ca să pot păstra obiceiul de a îmi bea cafeaua dimineața cu pixul în mana și agenda pe masa. Ca altfel, cam asta facem doar. Diferite proiecte, joaca, filme, coloram, desenam, pictam, cautam rame și gândaci.
Nu ma plâng, deloc. Doamne ajuta ca suntem bine, ca suntem acasă. Încă sunt într-o faza gri, deocamdată simt ca nu mai pot sa scriu, am cuvintele gatuite, iar asta e ceva ce se întâmplă doar atunci când ma apasă ceva.
Cumva ne-am găsit o mica rutina, avem Pastele ca și tel acum, pregătim cadouri și meniuri deși vom fi noi și atât.
N-am crezut ca îmi va fi dor de lucrurile de care acum o luna abia așteptăm să scap. Știți, eu lucrez de acasă dar asta nu înseamnă că e tot una cu ce se întâmplă acum. Puteam sa ies liniștită la cumpărături, la evenimente, la întâlniri, la petreceri, la cina, oriunde și oricand. Faptul ca trebuie sa semnez o hârtie ca s apot sa ies la poarta e dureros de trist. Nici nu vreau sa ma gândesc cât de privilegiați am fost pana acum și cât de puțin am apreciat lucrurile aceste. Și cât de puțin le vom aprecia și când va trece nebunia asta, sunt convinsa.

Vouă de ce va e cel mai dor?

Un LIKE&SHARE ajuta mereu.
fb-share-icon0
Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii primul care afla!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

⬇️Ești ceea ce faci acum, nu ceea ce spui că vei face. ⬇️

Instagram980
%d blogeri au apreciat: