Ce e un blog?!?

De la articolul postat acum 2 zile despre biserica am primit foarte multe reacții, asa cum ma și așteptam de altfel. E foarte fain ca suntem oameni cu păreri diferite, ce spun eu aici nu trebuie sa luați drept litera de lege dar cred ca sunt câteva lucruri care trebuie punctate. 

Blogul asta al meu e deschis către discuții argumentate, către păreri contradictorii atâta timp cât toate sunt adresate cu respect. Eu plec de la idea ca nu trebuie sa fim cu toții de acord non stop și ca poate uneori ne putem schimba părerea după ce discutam argumentat cu altcineva. 

Apoi voi trebuie sa înțelegeți ca blogul nu e un site de presa. Eu nu sunt ziar și nici televiziune de știri. Eu nu trebuie sa aduc dovezi la orice, oricand are cineva chef. Blogul asta este un loc unde găsiți perspectiva personala a celui care îl deține. Ca de multe ori și eu, și alți bloggeri facem efortul de a aduce în fata voastră specialiști sau resurse strânse la un loc, asta e pe timpul și pe disponibilitatea noastră și atât. Cred ca am scris de ma dor mâinile ca like-urile nu îmi plătesc facturi. 

Apoi mai sunt cei care de fiecare data când scriu despre un subiect cu care ei nu rezonează îmi lasa mesaje care încep cu „te urmăream cu drag, dar…” și mai sunt și cei care lasă un comentariu doar când au ceva contra de spus. Gândiți-vă ca acolo unde va uitați voi într-un ecran e de fapt un om în carne și oase, care petrece niște timp sa pună niște gânduri în online pentru ca voi sa le citiți gratis și fără efort. Nu zic ca trebuie sa ne ridicați în slavi indiferent de ce scriem, dar fiți acolo și când e bine, nu doar când e iz de cearta. 

Motivul pentru care noi bloggerii scriem e în primul rand unul egoist. Scriem pentru noi. Pentru ca scrisul e terapie și pentru ca ne ajuta sa varsam emoții. Apoi scriem pentru voi, pentru ca știm cât va ajuta sa vedeți și cum e la alții. Știti vorba aia ca „e nevoie de un sat pentru a creste un copil?”. Acum noi avem sate online, dar ce fain e. Facem rai din ce avem. 

 

Un LIKE&SHARE ajuta mereu.
fb-share-icon0
Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii primul care afla!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

⬇️Ești ceea ce faci acum, nu ceea ce spui că vei face. ⬇️

Instagram980
%d blogeri au apreciat: