8 ani.

 

Acum 8 ani intram cu omul asta în Mănăstirea Casin. Eram un copil cu un copil în burtă, știu ca nu prea știam tot ce trăiesc, mi se părea un basm. Pe 1 mai 2012 ne-am logodit în biserică, iar nunta am făcut-o un an mai târziu, pe 11 mai, în același timp cu botezul Sofiei.

Asa de mult l-am iubit ca am spus da fără ca măcar sa stau pe gânduri o secunda ca poate… orice. De atunci multe sau întâmplat, și furtună, și ploaie, și cer senin. Dar cumva noi doi ne-am găsit calea înapoi unul spre altul, iar el s-a schimbat în feluri incredibile pentru mine. Mereu ii spun mai in gluma, mai în serios, ca încă mai avem de lucrat dar știe cât de tare îl iubesc și știu cât de tare ma iubește.

Astăzi m-am trezit ultima și m-am bucurat sa găsesc mesajul asta scris de el.

Îmi e ciuda ca am pierdut într-un telefon vechi multe poezii și scrisori de la el pe care le primeam dintr-o camera în alta pentru ca locuim împreună de când ne-am cunoscut. Lucian sa scrie poezii, cine ar fi crezut. 😂

Cred ca am putea lejer sa scriem o carte despre câte am trăit, dar amândoi am zis ca e mai fain sa le păstrăm doar pentru noi. El zice ca și asa dau destul din casa aici pe blog.

Știți ca e vorba aia, te iubesc ca-n prima zi. Fix asa simt eu. Pentru ca iubirea noastră nu a crescut. Câtă iubirea am avut pentru el din prima clipa, iubirea aia ar putea umple un ocean și nu s-ar termina. Mereu zic ca de aia au ieșit copiii fix după chipul și asemănarea lui, asa mult l-am iubit. Și îl iubesc.

La mulți ani, nouă. Sa ne fie cu iubire. Îți mulțumesc că mă suporți, încă. 🙈

Un LIKE&SHARE ajuta mereu.
fb-share-icon0
Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1 thought on “8 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii primul care afla!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

⬇️Ești ceea ce faci acum, nu ceea ce spui că vei face. ⬇️

Instagram980
%d blogeri au apreciat: