29 de ani. Wow.

Ziceam mereu ca la 30 o sa dau o petrecere memorabila dar dacă ma gândesc bine nimic nu poate sa bata aniversarea de anul aceasta.

Nu știu prin ce minune dar oamenii mei dragi au reușit sa ma facă sa ma simt ca o printesa de ziua mea. Știu ca a trecut aproape o săptămână de atunci dar sa știți ca acesta e un articol scris pentru sufletul meu ca să nu uit niciodată cât de fain m-am simțit și pentru ca știu ce oameni faini am aici care se bucura cot la cot cu mine.

M-am trezit târziu, cu un buchet de flori sub nas și un „te iubesc” de la soțul meu. Bine, impropiu spus trezit, pentru ca am mai dormit cam doua ceasuri după. Iar pentru mine asta deja e un super cadou, sa pot dormi pana târziu. Apoi a curs cu mesaje, cu telefoane, cu urări care mai de care.

Fără doar și poate cele mai frumoase mesaje au venit de la soțul meu, care mi-a scris o poezie asa cum făcea când eram la început și de la mama.

Apoi am continuat ziua cu o vizita surpriza de la prietena mea cea mai buna, care avea bratul plin de bujori și care niciodată nu prea face astfel de surprize. A contat mult.

Apoi, pe seara, am primit un telefon dubios. Un domn ma chestiona și ma ruga sa ies la poarta imediat pe un ton ciudat. Am ieșit și ce sa vezi? Soacra mea din Italia, prin niște prietenii, mi-a trimis un cadou. Am plâns instantaneu când mi-am dat seama, pentru ca știu ca ea e ca și mine. Noi nu ne agitam atât decât pentru persoanele pe care le super iubim. Gata, ca plâng și acum când îmi amintesc.

Și surprizele tot nu se termina aici!! Va vine sa credeți?!? Mie încă nu. Ziua mi-am aniversat-o pe terasa casei noastre împreună cu vecinii. Iar vecina mea draga, Raluca, cu care am povestit într-un an cât alții într-o viata, mi-a pregătit un tort de bezele demențial. Iar un gest pe care l-am apreciat tare pentru ca ea știu sigur ca nu gătește chiar asa pentru oricine. Asa ca am avut doua torturi de ziua mea, cine ar fi crezut atâta răsfăt?

Dar cel mai mare cadou a venit din iubirea oamenilor aceștia și din partea copiilor care mi-au cantat la mulți ani pe atâtea voci ca am pierdut numărătoarea. Iubirea de ziua mea a fost aproape palpabilă, parca se materializase de la atâta energie bună.

Sunt o norocoasa. Nu mi-am dorit decât sa rămânem asa mereu. Altceva nu am nevoie. Și wow-ul acela din titlu sa știti ca e acolo pentru ca nici mie nu îmi vine uneori sa cred ca trăiesc fix viata pe care mi-o imaginam când eram copil. Sa nu va opriți niciodată din visat. Niciodată.

 

Un LIKE&SHARE ajuta mereu.
fb-share-icon0
Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

2 thoughts on “29 de ani. Wow.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii primul care afla!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

⬇️Ești ceea ce faci acum, nu ceea ce spui că vei face. ⬇️

Instagram980
%d blogeri au apreciat: