3 schimbări majore pe care le-am făcut în aceasta perioada. 

Toată lumea scrie sau povestește despre cum au devenit mai buni, mai conștienți, mai cu moț. Poate, ar fi grozav sa fie asa, dar eu cred în schimbări mici și realiste. M-am bucurat nespus sa pot respira aer curat în București și sa vad orașul gol la ora de vârf dar asta nu înseamnă că eu cred ca omenirea se schimba brusc.

În schimb cred ca perioada asta ne-a făcut sa fim mai atenți la cum trăim și la ce simțim. Pentru ca n-am avut loc de fuga sau distracții. Știu și acum ca mi-am pus în minte, neștiind cât timp va dura starea de urgenta, sa fac sport mult. Asa ca asta mi-a ieșit, asa de bine încât acum face și soțul meu și copiii chiar uneori. Multe m-ați întrebat cum fac sport, când am timp, unde alerg și tot asa. Sport fac dimineața acasă, după ce ne bem cafeaua. Când făceam singura îmi puneam clipuri de pe youtube și făceam cu ele. Acum fac cu Lucian, glumim ca el e antrenorul meu și eu eleva, e sexy asa pe alocuri. El deși nu pare acum, a făcut sport de performanță asa ca știe ce spune. Apoi ieșim de doua ori pe zi cu copiii, pe străzile din jurul casei. Mergem cam 2km dus întors, 4km pe zi. În serile în care mai pot ies la alergat sau cu bicicleta. Am spus mult timp ca n-am timp de sport, ca sunt obosita, o grămadă de scuze. Nu e asa, când vrei, poti. 

Gata cu sportul, următoare schimbare e legata de mâncare. Nu, nu mananc mai puțin, ci am învățat sa fac mai putina risipă alimentara. Nu sunt experta încă, dar am făcut multe îmbunătățiri. De exemplu aseară am făcut niște aripi de curcan la cuptor cu o salata de roșii. Au rămas din amândouă. Roșiile le-am mâncat dimineața lângă omleta iar carnea am tăiat-o mărunt și am prăjit-o în puțin ulei cu usturoi apoi am amestecat-o cu un rissotto. A ieșit delicios. Altădată as fi aruncat tot ce rămânea sau în cel mai bun caz le puneam în frigider pana ajungeau tot la gunoi. 

A treia schimbare e despre mine. Am învățat multe lucruri, am făcut multă introspecție, uneori mi-a plăcut ce am găsit, alteori nu. Am învățat sa ma schimb în fiecare dimineață când ma trezesc și sa nu stau în pijamale pana la 13-14. A făcut minuni schimbarea asta mica pentru mintea mea. 

Pentru voi ce a adus izolarea asta nou? Sau ce a schimbat? 

Un LIKE&SHARE ajuta mereu.
fb-share-icon0
Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii primul care afla!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

⬇️Ești ceea ce faci acum, nu ceea ce spui că vei face. ⬇️

Instagram980
%d blogeri au apreciat: