Nu mai sunt mamă de bebeluș

Zilele trecut am găsit în subsol punga cu hainele „de păstrat” ale copiilor. Trusourile de botez, hainele cu care i-am scos din maternitate și alte lucrușoare care îmi sunt dragi. Le-am băgat la spalat și in timp ce stăteam pe balcon sa le întind (pana la toamna musai sa ne luam și un uscător, paranteza închisă) mi-am dat seama ca nu mai am bebeluși. 

Dar cea mai grea parte a fost sa realizez ca nici nu voi mai avea vreodată. Nu e bătut în cuie dar decizia e luata în proporție de 98%. În casă mea acum exista haine de bebeluși doar în cutia cu amintiri, nici un copil nu mai doarme la amiaza, nu mai am suzete, biberoane. Când intri la noi în casa găsești o scolarita și un băiețel de grădiniță. 

A fost atât de dureroasa realizarea aceasta, m-a durut la propriu stomacul când am realizat cât de mari s-au făcut. Poate și pentru ca multe schimbări s-au întâmplat în perioada asta de izolare. Noah nu mai doarme la prânz, a renunțat și la scutec, Sofia face înmulțiri și citește singura în alta limba, rapid. A fost asa, buf, buf, buf. Când oare au crescut? Cât am clipit, cred. 

Nu, nu cred ca vom mai avea alt copil, dar eu sunt o mama în plus pe lumea asta care trebuie sa învețe sa trăiască fără bebeluși. Știu ca mai sunteți multe asa acolo, în spatele ecranului, va îmbrățișez pe toate. ❤️ 

Acum dacă ar fi sa alegem un singur moment din bebeluseala copiilor, care ar fi preferatul? Pentru mine clar e momentul în care au început sa spună primele cuvinte. Aveau fălcute de bebeluși încă, dar încercau sa imite oamenii mari. 

Un LIKE&SHARE ajuta mereu.
fb-share-icon0
Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii primul care afla!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

⬇️Ești ceea ce faci acum, nu ceea ce spui că vei face. ⬇️

Instagram980
%d blogeri au apreciat: