Știați ca un copil adoptat poate fi dat înapoi?

Probabil ca ati vazut știrea deja, dacă nu va povestesc acum pe scurt. Un cuplu de părinți vloggeri au decis sa adopte un copil autist din China în 2017. Au spus ca sunt de acord, au început sa documenteze pe Youtube evoluția băiețelului iar apoi sa facă bani din asta. Iar în afara de fac bani mulți din YouTube. Au cerut chiar și donații de la urmăritori. In fine, cert e ca 3 ani mai târziu ei au anunțat ca băiatul locuiește acum cu alta familie, l-au dat mai departe pentru ca pentru ei era prea greu. 

Chiar nu vreau sa le judec alegerea, eu cred ca decât sa îl chinuie si sa îl priveze de iubire mai bine ca au renunțat la el și poate acum se găsește într-o familie iubitoare. Eu vreau sa va atrag atenția asupra altui aspect. Acum 2 ani am pornit o campanie de conștientizare a pericolului la care ne supunem copiii atunci când ii expunem online, mai ales atunci când suntem bloggeri, vloggeri dar nu numai. TU Știi – puteți citi interviuri, statistici, riscuri, tot ce doriți. 

Va imaginați ca acest copil a fost în primul rand cel care asigura venitul întregii familii, ca viata și intimitatea lui sunt acum subiect de dezbatere la nivel mondial și ca el mereu va fi băiatul autist adoptat și dat mai departe? E despre el, despre viata lui. Expusa pentru tot globul de niște adulți. Asta nu mai poți da înapoi, online-ul nu mai poate fi controlat. 

Cred ca fiecare din voi are o poveste intima fără doar și poate. Sigur v-ați gândit la ceva când citeati asta. Acum imaginați-vă cum ar fi ca mâine sa apare în toate știrile numele vostru și povestea vostra în cele mai intime detalii? 

Îngrozitor doar când ma gândesc. Ei, fix pentru asta nu ne expunem copiii. Nu poți știi niciodată cum o imagine sau un text poate deveni viral, nu știi niciodată cum ceva ce spui sau arăți atrage atenția cuiva. Despre pericole nu reiau aici, citit în link-ul de campanie. 

Va rog sa va gândiți cu grija atunci când povestiți despre copiii voștri, când afișați poze sau filmări cu ei. Gândiți-vă ca sunt fix prima generație care va avea poze în fundul gol pe plaja de văzut nu doar în albumul mamei, ci la liber pe internet. 

Un LIKE&SHARE ajuta mereu.
fb-share-icon0
Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii primul care afla!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

⬇️Ești ceea ce faci acum, nu ceea ce spui că vei face. ⬇️

Instagram980
%d blogeri au apreciat: